👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Natury nie oszukasz, widocznie niektóre psy powinno się od razu topić
Wysyp p🤬dapsiarzy za...

Wysyp p🤬dapsiarzy za...
mygyry napisał/a:
Natury nie oszukasz, widocznie niektóre psy powinno się od razu topić
Wysyp p🤬dapsiarzy za...
ale cię olali XD
Halman napisał/a:
normalnie deja vu...
To było echo wizji. W tym czasie ktoś wstrzyknął psu denaturat za ucho.
nie wiem o c🤬j wam chodzi, ze się zmoczył? ja bym nawet nie myślał za długo i odrazu bym się wp🤬lił, żeby głubiego kundla wyjąc z tej wody, tym bardziej przy chacie, sie rozbierasz, zagrzewasz i c🤬j. Zwykły ludzki odruch, a wy toczycie beke, że nieporadnie w emocjach się wj🤬 (tu czy pod poprzednim filmem). Wielkie mi rzeczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie