👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zewłok666 napisał/a:
Straszny sztywniak się z niego zrobił przez to nurkowanie.
Tak się kończy nurkowanie podlodowe bez szkolenia.
Już myślałem ze to ten sam basen. No psa jednak szkoda. Koleś by go szybciej wyłowił zresztą
Ahhhh!!!! Piękny widok. Pchlarz gównojad utonięty na oczach właściciela! Miód na moje oczy.
ElGatoLopez napisał/a:
Zasmucę was.
Z tego co czytałem to psa jednak uratowano.
Zajebiscie u make my day

Było, halman to wystawiał 2 razy z innych ujęć
tu zaś z innej kamery
aa to ty jesteś halman
tu zaś z innej kamery
aa to ty jesteś halman
Miał za ciężki łeb i poszedł na dno jak kotwica. Po co takiego gównojada ratować i narażać się na przeziębienie?
R7 napisał/a:
Ale że Dudka na Mundial nie wzięli ?
Darka czy Jurka ?

JebacToGowno napisał/a:
Ahhhh!!!! Piękny widok. Pchlarz gównojad utonięty na oczach właściciela! Miód na moje oczy.
Ahhh... jeszcze żeby tacy złośliwi, bolandzcy idioci jak Ty tak chętnie się eliminowali z życia, to świat byłby pięknym miejscem... rozmarzyłem się...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie