👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pełen opis akcji z opisu filmu na YT: avalanchesurvival.tumblr.com/
Nieodpowiedzialni amatorzy....!!!!
Same błędy!
- Jazda w grupie w takim sniegu, zamiast jeden po drugim w odstepach (podcieli snieg grupowo)
- łopata skladana w minute (ogarnal sie po jakims czasie)
- zdjal rekawice i zamarzly mu łapy po chwili (niewybaczalny blad)
- drugi frajer stał, nie kopał i sie przygladal, liczą się sekundy!
- brak nadajników lokalizujących (może mieli bo i plecak lawinowy z poduchą był)
Ofiara sama zawdzięcza sobie życie i wystającemu kijkowi.
Same błędy!
- Jazda w grupie w takim sniegu, zamiast jeden po drugim w odstepach (podcieli snieg grupowo)
- łopata skladana w minute (ogarnal sie po jakims czasie)
- zdjal rekawice i zamarzly mu łapy po chwili (niewybaczalny blad)
- drugi frajer stał, nie kopał i sie przygladal, liczą się sekundy!
- brak nadajników lokalizujących (może mieli bo i plecak lawinowy z poduchą był)
Ofiara sama zawdzięcza sobie życie i wystającemu kijkowi.

Wiem, że sytuacja poważna ale to machanie kijkiem z pod śniegu rozbawiło mnie
(wiem, wiem kijek ułatwił lokalizacje)

Szczerze mówiąc liczyłem na to, że potem zasypie ich wszystkich, a filmik jest z odzysku, kiedy kolejna lawina odsłoni zwłoki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie