Nie ta deklinacja, powinno być "słoniowi". Będzie estetyczniej. Pozytywny film, to i dobre piwo!
I to są ludzie, którzy dbają o środowisko, o ziemię, o to co prawdziwe i naturalne, a nie ta banda czerwonych, przekupnych"ekologów" którzy nie pozwolą ci korzystać z normalnej żarówki zasilanej prądem z elektrowni wodnej, tylko musisz się męczyć z idiotycznym "energooszczędnym" badziewiem, bo ktoś zapłacił za technologię i musi być zasilana z elektrowni wiatrowych bo ktoś inny włożył w to kasę i musi zmusić resztę to korzystania z tego chłamu.
za słonia zawsze piwo
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Fajnie jest uratować słonia.
podpis użytkownika
Vanitas vanitatum et omnia c🤬j ci w dupe.
Tylko słoń wie jak go się poprawnie odmienia
Filmik bardzo pozytywny.

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Za słonia w błocie zawsze browar.
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi

podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi

ej? też jak byliście dziećmi myśleliście, że ta słonina co się wieszało sikorkom na balkonie to było mięso słonia?

Piti1234555
Nie, ale mi wmówili że od jedzenia słodyczy to będzie się miało robaki w dupsku
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nie, ale mi wmówili że od jedzenia słodyczy to będzie się miało robaki w dupsku

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
No k🤬a, słoń chciał sobie w ciszy i spokoju posiedzieć w basenie błotnym, a te c🤬je wszytko popsuły.