Zafundował dziecku karuzelę
podpis użytkownika
VeB! <3
c................y
2012-02-21, 0:52
ja p🤬le na sanki w spodniach 3/4
Dzieciak ćwiczy o każdej porze dnia
w................0
2012-02-21, 13:06
Koleś w czapeczce dobry ;p patrzył z pod byka na ojca dziecka i obczajał czy ma sp🤬alać czy tym razem będzie spokojnie ;p
E................z
2012-02-21, 13:40
Ale go wyj🤬o ;d
Ciekawe czy ojciec tego dziecka naj🤬 potem temu pajacowi w krotkich spodenkach debile
3................m
2012-02-21, 13:47
Debile. Rozumiem, że chcieli poczuć się jak dzieci. To poczuli dziecko na sobie. I nie, nie obchodzi mnie, że to górka i się zjeżdża po niej. Trzeba uważać i kropka.
W................k
2012-02-21, 15:18
Dzieciak po prostu jest sobie sam winien i tyle :p niemniej ojciec powinien trochę szybciej przewidywać przyszłość
HA HA HA, jesteśmy tacy fajni, hłe hłe właśnie wjechaliśmy w małe dziecko, ale czad hłe hłe
Ja p🤬lę, jak bym odwalił coś takiego to bym po pierwsze próbował hamować albo zmienić kierunek jazdy, a jak by mi się nie udało pobiegł bym sprawdzić czy coś się nie stało, a nie śmiał się k🤬a jak debil, no po prostu ja p🤬lę, wyjątkowa spokojny ojciec z tego kolesia
Q................H
2012-02-21, 17:57
Niech się gnojki uczą harda w praktyce
E................z
2012-02-21, 18:26
3m napisał/a:
Debile. Rozumiem, że chcieli poczuć się jak dzieci. To poczuli dziecko na sobie. I nie, nie obchodzi mnie, że to górka i się zjeżdża po niej. Trzeba uważać i kropka.
Własnie k🤬a trzeba uważać! dotyczy to również dziecka i ojca.
Nie ich wina ; )
Niech kupi sobie spodnie, a nie chodzi od 20 lat w tych samych
Pamiętam jak ś.p. prababcia opowiadała o tym filmiku, że był hitem jak zaczynała pasać krowy