Bo taki strzał wyląduje niezależnie czy ktoś się patrzy w telefon, czy może sprawca w zaszycie kolejne ćwiczenie w planie.
... jeżeli motylek ma takie ruchliwe ramiona, to c🤬jowo kolejna maszyna ustawiona.
Bo taki strzał wyląduje niezależnie czy ktoś się patrzy w telefon, czy może sprawca w zaszycie kolejne ćwiczenie w planie.
To gdzie ma stać? Wystarczy za nią nie stać! Jakby cwiczyła, to by nic się jej nie stało. Jebaż każdego z telefonem na siłowni
To gdzie ma stać? Wystarczy za nią nie stać! Jakby cwiczyła, to by nic się jej nie stało. Jebaż każdego z telefonem na siłowni
Stała normalnie obok, możliwe że czekała na swoją kolej, debil ćwiczący bo nigdy nie puszcza się tak maszyny, za nieprawidłowe używanie można wylecieć z siłowni, co do telefonu to nie wiem co Ci ktoś przeszkadza z telefonem na siłowni, zwłaszcza jak używa go między seriami (niektórzy wpisują sobie ile zrobili/jakie ćwiczenia i co mają dalej ułożone)
Ekran chyba pękł...
Ja też straciłem telefon na siłowni.
Też ci ekran pekł w srajfonie i makijaż zniszczył ?
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Stała normalnie obok, możliwe że czekała na swoją kolej, debil ćwiczący bo nigdy nie puszcza się tak maszyny, za nieprawidłowe używanie można wylecieć z siłowni, co do telefonu to nie wiem co Ci ktoś przeszkadza z telefonem na siłowni, zwłaszcza jak używa go między seriami (niektórzy wpisują sobie ile zrobili/jakie ćwiczenia i co mają dalej ułożone)
Sam jesteś debil. Ewidentnie wina obsługi siłki i durnej pindy co nie wie gdzie się znajduje chyba. Telefon na siłce mi przeszkadza jak c🤬j i zostaje w szatni. Powinien być zakaz i c🤬j. Siłka to nie miejsce dla durni tylko dla ludzi. Można sobie MP3-kę kupić za parę dyszek i słuchać muzy. Osobna sprawa to baby i ich puste łby. Jak nie telefon, to nagrywanie, zawracanie dupy albo jazgot, k🤬a, jak na jarmarku. A wyp🤬alać!