👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem wszystko, ale żeby koleś walił na siłowni to jeszcze nie

Trener mu powiedział żeby rozgrzał się na gruszce. Każdy mógłby się pomylić. Sądzę że to szczery błąd.

Na każdej siłowni zawsze znajdą się jakieś kobiety szukające przygody, czy to 40, czy 18 zawsze się znajdzie. Wystarczy tylko odpowiednio formułować zdania żeby nie mówić o kurczaku z ryżem. A jeżeli jest ktoś takim debilem to niech chociaż idzie do kibla k🤬a mać. Zawsze od c🤬ja na każdej siłowni napinatorów, a jedyne rozwiązanie to nagrywać telefonem... Osz k🤬a...
Lol mi też by stanął jak bym zobaczył takie sranie , i jak tu wstać xD
sirmlcs napisał/a:
Widziałem wszystko, ale żeby koleś walił na siłowni to jeszcze nie
To teraz mozesz spac spokojnie bo widziales juz wszystko:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie