👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale ze niby ile tam jest? Jak dla mnie to nawet setki nie ma. Mogli się przed nie wazelinować
czlowieknoz napisał/a:
Jak nauczysz się liczyć to wróć, jest po 60KG na stronę + sztanga 20KG. No chyba, że według Ciebie 20KG to nic nie waży... I jaka sztanga dla kobiet. Normalna siłownia 220 cm sztanga, jedyne co jest charakterystyczne to, to, że jest węższa i taką lepiej robi się martwy aniżeli wyciska, ale wyciskać też można.
Jestes pewny, ze to ja mam problemy z matematyka baranie? Gdyby to byla sztanga 20kg, to byloby 140kg, a nie 135 tak jak napisalem, ale to jest kobieca sztanga olimpijska wazaca 15kg, ktora dosyc latwo dzbanie rozpoznac, wlasnie po tym, ze ma wezszy gryf przy tej samej dlugosci.
140kg to wciaz ciezary dla lamusow wyciskane przez kobiety i dzieci.
Tak samo, placku, wystarczylo napisac przy opuszczaniu, zamiast probowac zablysnac, i jestes znowu w glupim bledzie, bo przy kontrolowanym opuszczaniu szansa na wypadek jest taka sama lub wieksza, a to dlatego, ze opuszczamy w kierunku pepka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie