👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwa dzbany, jeden nie zna limitu, a drugi się bawi w gryf is lava. Ten kok na głowię podkreśla całą sytuację. Zgadnijcie czego tam brakuje?

Żeby dobrze asekurować trzeba jednak prawie jajca posadzić na czole.
tihomax napisał/a:
Żeby dobrze asekurować trzeba jednak prawie jajca posadzić na czole.
To masz niezłego asekuranta.
120 zalozone na gryf dla kobiet, czyli 135 kg na sucha klate pompowanego lamusa. Pamiętam, jak jeden lamus otoczony kolegami z obozu ZCHP widząc jak ćwiczę stwierdził, że przykozaczy i ściemnił, że wyciska 180kg na 3 razy. Zobaczyłem, jak koledzy podnoszą za niego 120kg i zacząłem brechtać.
Gościa uderzyło ego, dołożył talerzy i powiedział, żebym to ja za nim stanął. Odmówiłem, ale po namowach stwierdziłem, że to zajebista okazja do ośmieszenia lamusów i ustalenia dominacji na nowej pakerni. Stanąłem za gościem, pomagałem mu opuścić ciężar gdzieś do 10cm nad nim, po czym puściłem i jeb gościu pogiął się jak aluminiowy szpadel, koledzy podbiegli i pomogli mi to z niego ściągnąć.
Później wszyscy się krzywo na mnie patrzyli, ale na całej sali czuć było ich strach przed prawdziwym samcem (w sensie kupe w gaciach tego lamusa).
Gościa uderzyło ego, dołożył talerzy i powiedział, żebym to ja za nim stanął. Odmówiłem, ale po namowach stwierdziłem, że to zajebista okazja do ośmieszenia lamusów i ustalenia dominacji na nowej pakerni. Stanąłem za gościem, pomagałem mu opuścić ciężar gdzieś do 10cm nad nim, po czym puściłem i jeb gościu pogiął się jak aluminiowy szpadel, koledzy podbiegli i pomogli mi to z niego ściągnąć.
Później wszyscy się krzywo na mnie patrzyli, ale na całej sali czuć było ich strach przed prawdziwym samcem (w sensie kupe w gaciach tego lamusa).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie