👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To, że stał na środku drogi to nie jego głupota tylko wymóg prawny
W Rosji jest przepis, że nawet po najdrobniejszej kolizji (nawet jak nie ma ofiar) samochód należy zostawić w takiej pozycji w jakiej się zatrzymał po zdarzeniu i zaczekać do przyjazdu policji drogowej (DTP). A że policji jest mało, a kolizji dużo to nieraz muszą kierowcy stać na środku ruchliwej drogi nawet pół dnia, zwiększając (ku naszej uciesze
) prawdopodobieństwo tego typu zdarzeń

@up
Zapomniałeś dodać, że nie wolno opuszczać pojazdu. Pętający się po jezdni kierowca stwarza zagrożenie.
Zapomniałeś dodać, że nie wolno opuszczać pojazdu. Pętający się po jezdni kierowca stwarza zagrożenie.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

mrlewy napisał/a:
A Rosja jest tak zacofanym krajem, że nie mają tam trójkątów ostrzegawczych?To, że stał na środku drogi to nie jego głupota tylko wymóg prawny
W Rosji jest przepis, że nawet po najdrobniejszej kolizji (nawet jak nie ma ofiar) samochód należy zostawić w takiej pozycji w jakiej się zatrzymał po zdarzeniu i zaczekać do przyjazdu policji drogowej (DTP). A że policji jest mało, a kolizji dużo to nieraz muszą kierowcy stać na środku ruchliwej drogi nawet pół dnia, zwiększając (ku naszej uciesze
) prawdopodobieństwo tego typu zdarzeń
![]()

w ch* miejsca po lewo, w ch* miejsca po prawo, kilka samochodów na awaryjnych, prosta droga, dobra widoczność, w ch* miejsca na chamowanie, ale i tak se jebne, co mi tam.
Kierowca pewnie skupił się na tych samochodach mijanych wcześniej
Musiał swoim okiem fachowca ocenić straty i wysnuć teorie na temat przebiegu zdarzenia
dlatego nie miał czasu na patrzenie do przodu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie