ot ruska sluzba zdrowia - przybywaja na miejsce wypadku jeszcze przed jego zajsciem

ale się wk🤬iłem
podpis użytkownika
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Jakoś mi ulżyło, jak jej nie pieprznęli.
Co innego, gdyby to był dorosły, ale dziecka (beztroskiego, nie myślącego o niebezpieczeństwie) szkoda.
Co innego, gdyby to był dorosły, ale dziecka (beztroskiego, nie myślącego o niebezpieczeństwie) szkoda.

@up - bezmyslnego bachora przede wszystkim nie szkoda. mnie starzy nauczyli za malolata zeby nie biegac po drogach, zeby sie rozgladac a nie wp🤬lac jak torpeda pod nadjezdzajacy samochod
Kierowca smutny bo nie zdążył. Lekarz smutny bo niepotrzebnie jechał. Dziecko smutne bo dalej takie smutne życie wiedzie.

podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Obejrzałem trzy razy, bo myślałem, że jakieś trafienie na drugim planie przeoczyłem
Dlatego gdy wtargnieciu pieszego na jezdnie nie dusimy hamulca do oporu, tylko uzywamy mozgu i najpierw probujemy zrobic manewr. Hamulec to ostatnia deska ratunku dla zmniejszenia p🤬lniecia
Sadol uczy i bawi!

Sadol uczy i bawi!
Sp🤬oliła jak sarna w las.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.

podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
@c1nu
Ja zwykle jak mi ktoś wtargnie to pierwszą czynnością jaką robię jest wciśnięcie klaksonu, dopiero w drugiej kolejności hamulec.
Wiesz dla czego? Bo jak trąbisz to pieszy staje jak wryty i masz szansę go minąć.
Chyba że trafi się idiota który na siłę będzie próbował odskakiwać, przez co wpadnie pod koła.
Ja zwykle jak mi ktoś wtargnie to pierwszą czynnością jaką robię jest wciśnięcie klaksonu, dopiero w drugiej kolejności hamulec.
Wiesz dla czego? Bo jak trąbisz to pieszy staje jak wryty i masz szansę go minąć.
Chyba że trafi się idiota który na siłę będzie próbował odskakiwać, przez co wpadnie pod koła.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi