od 2:18 dopiero warto oglądać
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Nie wiem po co im te kaski, bo jakby się któryś tak sp🤬olił, to pewnie ten kask by mu po c🤬ju pomógł...
Mnie aż ściska od samego patrzenia, a mowa jakby tam człowiek u góry był. Na rzadko po nogawkach, od razu.
Swoją drogą tak sobie skoczyć to piękna śmierć
Od razu do tej wody
Wjjjjem, poj🤬y jestem.
Swoją drogą tak sobie skoczyć to piękna śmierć

Za chu..j bym tam nie wszedł. A jak by mnie tam siłą wsadzili to zesrałbym się ze strachu, a kogoś zalałby gówniany deszcz

Zaraz wam ten z🤬b od "było.pl" to znajdzie.
Ewentualnie wrzuci linka tego tematu jako było. Bo on tak lubi
A co do filmiku to za c🤬ja bym tam nie wszedł
Ewentualnie wrzuci linka tego tematu jako było. Bo on tak lubi

A co do filmiku to za c🤬ja bym tam nie wszedł

Jak zobaczyłem gościa odchylającego się i trzymanego tylko przez linkę to mi jaja się skurczyły O.o
Oj tam, zajmuję się takim czymś zawodowo i szczerze jak jesteś już 20 metrów nad ziemią, jest już wszystko jedno, jak spadniesz i tak do wora. A robiło się nie takie rzeczy, tam asekuracja wydaję się całkiem dobra. Polecam stary ceglany, sypiący się komin, tam można załapać kloca w gacie.

benykuleczka84 napisał/a:
Nie wiem po co im te kaski, bo jakby się któryś tak sp🤬olił, to pewnie ten kask by mu po c🤬ju pomógł...
Widać, że kobieta - po sposobie myślenia.

ale juz ktoś się zdążył podpisać na klapie na samej górze ,i to bez zabezpieczeń ,zresza do h🤬ja bo myślałem ,że bedzie się wspinać jak spajdermen a tu windą sobie pan podjechał
kroplowa napisał/a:
Co to za strzały w tle??
Tak brzmi lustrzanka.
podpis użytkownika
otworzoczy000 napisał/a:
jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

benykuleczka84 napisał/a:
C🤬jowo by było gdyby ta lina pękła, wtedy by nie pomogło. Ale gorzej by było jakby się omsknął butem i przyp🤬olił łbem o ściankę.Nie wiem po co im te kaski, bo jakby się któryś tak sp🤬olił, to pewnie ten kask by mu po c🤬ju pomógł...