📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

psotny_fiutek napisał/a:
Nie jestem fainopolakiem, nie obrażaj mnie.
A dawałem przez pierwszy miesiąc 2/3 2020r odruch serca. Bardzo szybko mi przeszło jak zobaczyłem jak sie zacjhowują w Polsce i że dalej nie pozwalają Nam Polakom na ekshumacje ofiar Rzeźi Wołyńskiej., butę i pychę ich polityków w stosunku do Polski i Polaków, ukraińskich milionerów rozbijających się po Polsce samochodami nawet powyżej miliona zł sztuka co sami (wiele razy to widziałem w Lidlu do koszyków NIC nie dawali a robili zakupy za setki złotych opływając w drogie ubrania i złoto) itd.
Ok, niech i tak będzie, ale jednak brałeś udział w najbardziej żałośnie fajnopolackim odruchu w historii tego kraju, a było takich kilka. Szacunek za umiejętność przyznania się do błędu, rzadka przypadłość w dzisiejszych czasach. Większość nadal się oszukuje.
A wiesz co jest najzabawniejsze. Za takie wpisy jeszcze 1,5 roku temu wszyscy wyzywaliby cię od onuc, dostałbyś bana, a jakiś nadgorliwy fajnopolacki husarz by cię zgłosił na bagiety.
Większość Polaków zdaje się być skończonymi debilami nawet po szkodzie.
Spec122 napisał/a:
to napewno.,
Jesteś członkiem
Goralnevolku?
Pewnie dumnym?
Wy nie wiecie, ale normalni wiedzą, że „napewny” są nielegalne.
No i te twoje prostackie insynuacje tępej rosyjskiej propagandy - coś na pewno, ale nie wiesz.
Zamelduj swojemu oficerowi, że tu już jesteś spalony i nikt normalny cię nie weźmie za Polaka.
;>
Spec122 napisał/a:
I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.
Gość myślał że nie jest jeszcze na antenie.
Veni_Vidi napisał/a:
Pomoc ukrainie. Każdy dał to co miał
Ja nie dałem nic i jestem z tego dumny. Ale mogę dać kopa na rozpęd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie