podpis użytkownika
Nie wiemPiękna Ukrainka taka fajna lewacka p🤬lone Polaczki myślą że im pomagają ale to jest żałosne kiedy przyjdą po ich żony i dzieci żeby je wyrżnąć
Niestety ale historia lubi się powtarzać
No ale niestety koksu im nie dam bo drogi i zresztą '' wolontariusze'' (j🤬e złodzieje ) op🤬lą koks zanim na front trafi jak op🤬laja 50-60 % darów (Dane USA) Dlatego właśnie USA po własnym śledztwie, wstrzymała finansowanie ukrainy na 6 miesiecy.
Ach ci amerykanie, pewnie z rozkazu Putina działali...
Bo gdzież by uczciwi ukraińcy własnych braci w okopach, okradali, no gdzież by !
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.A, zapomniałem, że tu same dzieci siedzą. Jeszcze wszystko przed wami.
I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.
Przecież Ukraińcy to są taka Amo p🤬lnięcie jak kałmucy i reszta kacapstanu, to ta sama krew.
I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.
ordynarny fejk,lata takich po sieci dużo np z celebrytami z holiłuda
Piękna Ukrainka taka fajna lewacka p🤬lone Polaczki myślą że im pomagają ale to jest żałosne kiedy przyjdą po ich żony i dzieci żeby je wyrżnąć
Na razie to kobiet przyjechało do Polski więcej. Wiele z nich to wdowy bo mąż zginął na froncie. A wy debile zamiast brać i r🤬ać, p🤬licie w kółko o banderowcach z widłami.

Wy już nawet przegrywy nie jesteście, ale zwykłe ludzkie odpady.
To co by im tu teraz dać w darze? Na początku wojny w Lidlu do koszyka wrzucałem makaron i konserwy dla nich.... Naiwny byłe, tak teraz już wiem... !
No to fajnie, ale tak o kilkadziesiąt miesięcy za późno. Do końca życia będę się śmiał z waszej fajnopolackiej głupawki

Najlepsi są ci którzy jeszcze do niedawna o niczym innym nie mogli gadać, a teraz na samo wspomnienie palą buraka że dali się zmanipulować jak najtańsza dz🤬ka
Także ten, fajnie że się zorientowałeś, ale postaraj się raz przed szkodą nie być debilem
Na razie to kobiet przyjechało do Polski więcej. Wiele z nich to wdowy bo mąż zginął na froncie. A wy debile zamiast brać i r*chać, pie**olicie w kółko o banderowcach z widłami.
Wy już nawet przegrywy nie jesteście, ale zwykłe ludzkie odpady.

I czego udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?
Co tu się w ogóle odp🤬la, gdzie jest moderacja? Przecież 80% ruchu na tej stronie robią ukraińskie gównoboty z kontami po lutym 22