Zamieszki w mieście Melitopol na Ukrainie i zbita szyba... Osobiście przejechał bym z 5 razy po tym c🤬lu.
Szukałem po tagach i nie znalazłem.
Jak się nie podoba to
Konto usunięte
2014-03-24, 23:58
+Krym leżał w obrębie granic Złotej Ordy... Taa oddajmy go Mongołom.
Pewnie Dust Devil teraz leży i płacze
podpis użytkownika
Lubię gify
Konto usunięte
2014-03-25, 0:21
Samoobrona atakuje pieprzonych separatystów i ruskich a ty mówisz, że byś ich przejechał. Rozumiem, że tych miłych panów z RAŚ biegających z niemieckimi flagami wręcz uwielbiasz?
Pieprzone ruskie ścierwo.
PS. Na końcu filmiku koleś pyta na jakiej są ulicy. Coś mi się nie wydaje, że ci ludzie faktycznie są z Melitopola skoro nie znają własnego miasta.
Moja babcia pochodziła z ,,MILITOPOLA"!!!!
"maszyne rozbili maszyne rozbili"
A ja powiem tak - c🤬j w dupę Ukrainie. Krymowi będzie lepiej pod butem Putina, a jeżeli tak naprawdę chcieli mieć Krym dla siebie to trzeba było inwestować w wojsko a nie obcinać im pensje, lub wgl ich nie wypłacać. Teraz zrozpaczone i wściekłe debile wybiegają i niszczą mienie/zdrowie ludzi, którzy tam żyli i mają rosyjskie korzenie jakby to ich wina była. Pobiją takiego wyzwolonego ruska powiedzmy i co? Świat stanie się lepszy? Niech najpierw głowy używają idioci.
Konto usunięte
2014-03-25, 0:43
Ależ ignorancja i głupota bije z twojego komentarza. Zazwyczaj wyjaśniam ludziom na czym polega ich błąd ale jako, że to Sadistic: ch*j ci w dupę kacapie.
Konto usunięte
2014-03-25, 1:28
a paci mu nie?
Co się c🤬l dziwi?
Z ruską flagą po Ukrainie jeździć?
Nikogo nie bronie, ale jakby jeden z drugim po Polsce odstawili to sam bym pierwszy rzucił kamieniem. Z dystansu bo z dystansu, ale bym rzucił.
"Zamieszki w mieście Melitopol na Ukrainie i zbita szyba... Osobiście przejechał bym z 5 razy po tym c🤬lu.
Szukałem po tagach i nie znalazłem." Skąd wiesz jaką flagę ma koleś za oknem ten co kieruje? Co jeśli rosyjska?
kkndkkndkknd napisał/a:
a ja bym wyp🤬alał szybę każdemu c🤬lowi, który jeździłby z dumą z flagą zaborcy po mieście.
To jakby nas niemcy najechali i co poniektórzy powtykali sobie te ich pedalskie czerwono-żołto-czarne flagi. Ciekawe ilu z Was wyrobiło by w spokoju na taki widok w Waszych miastach?
no co jak co ale wole Rosjan od ukraińców. Ruskim kazali do nas strzelać, ukraińcy z własnej woli w bestialski sposób zamordowali 100 tyś Polaków i to w jaki sposób. za banderowcami nie stało nkwd/kgb. nikt ich nie zmuszał do czczenia tej k🤬y bandery, ich rodzin nie wysłano by na syberie za niesubordynacje, zdrade i inne gówno. Rosjanie nienawidzili komunistów (w większości) ukraińcy w większości popierali banderowców! za to wielki mudżyński h🤬jas im w dupska i niech ich teraz ruscy rozjadą !
podpis użytkownika
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Gwardek piwo za zajebiste pochodzenie
Konto usunięte
2014-03-25, 8:05
@Shaggy93 dokladnie j🤬 ukraine c🤬j w dupe i na imie banderowskiej chołocie i niech zdychają w męczarniach
Konto usunięte
2014-03-25, 8:16
kkndkkndkknd napisał/a:
a ja bym wyp🤬alał szybę każdemu c🤬lowi, który jeździłby z dumą z flagą zaborcy po mieście.
To jakby nas niemcy najechali i co poniektórzy powtykali sobie te ich pedalskie czerwono-żołto-czarne flagi. Ciekawe ilu z Was wyrobiło by w spokoju na taki widok w Waszych miastach?
Co to za z dupy wziete argumenty?? To zupelnie inna sytuacja niz np. okupacja Polski przesz szfabie.....(swoja droga wtedy bys c🤬ja zrobil zapewnie). Pomysl troche zanim napiszesz taka bzdure.
Te ukrainskie k🤬y trzeba trzymac pod butem, bo skumaja sie z kazdym a pozniej wbija Ci noz w plecy dla wlasnej przyjenosci. To barbarzyncy, nadajacy sie jedynie do eksterminacji - wystarczy tylko znac historie, lub poznac kilkuw swoim zyciu...
top komentarz na żenującym poziomie...