Zamieszki w mieście Melitopol na Ukrainie i zbita szyba... Osobiście przejechał bym z 5 razy po tym c🤬lu.
Szukałem po tagach i nie znalazłem.
Jak się nie podoba to
Babcia_terrorystka napisał/a:
[b]Osobiście przejechał bym z 5 razy po tym c🤬lu.
a ja bym wyp🤬alał szybę każdemu c🤬lowi, który jeździłby z dumą z flagą zaborcy po mieście.
To jakby nas niemcy najechali i co poniektórzy powtykali sobie te ich pedalskie czerwono-żołto-czarne flagi. Ciekawe ilu z Was wyrobiło by w spokoju na taki widok w Waszych miastach?
Na Ukrainie wszystko jest OK!
Konto usunięte
2014-03-24, 16:48
Za bezczeszczenie ruskich flag zawsze piwko!
@kkndkkndkknd
no k🤬a... byłoby w końcu do czego strzelać
Konto usunięte
2014-03-24, 17:17
c🤬ja byś zrobił
Konto usunięte
2014-03-24, 18:00
dokładnie, c🤬ja byś zrobił
@up Ty na bank. Bo na krzyzu wisisz.
Na początku się wk🤬iłam i sobie pomyślałam: Jaka szkoda ,że kierowca ominął tego rzucającego. No ale potem jak doczytałam ,że oberwał rusek to mi ulżyło. Jeden filmik i tyle emocji
Niezły dylemat. Dać piwo czy nie? Akcja godna piwa, natomiast opis godny c🤬ja w plecy :| Osobiście jakby mi ruskie k🤬y z flagami po Lublinie pok🤬iali to poznali by co to znaczy gniew wk🤬ionego Polaka. Tyle w temacie.
kkndkkndkknd napisał/a:
a ja bym wyp🤬alał szybę każdemu c🤬lowi, który jeździłby z dumą z flagą zaborcy po mieście.
To jakby nas niemcy najechali i co poniektórzy powtykali sobie te ich pedalskie czerwono-żołto-czarne flagi. Ciekawe ilu z Was wyrobiło by w spokoju na taki widok w Waszych miastach?
Tylko k🤬a Krym Ukraiński to jest z przypadku i rodowitymi Krymianinami na pewno nie są Ukraińcy

Na tatara nie wyglądał.
Uwielbiam takie porównania z dupy.
1:06 ja p🤬le słupy na drodze, widze że u nich jeszcze większa patologia niż u nas
Zap🤬la się z ruską flagą po mieście, a później płaczą "Maszynu rozbili, maszynu".
Ale jak zobaczyłem na filmie tą grupę "demonstrantów" to aż noga sama skakała żeby pedał gazu wcisnąć
Konto usunięte
2014-03-24, 23:53
@wrobel102
Aha, no tak, to może my Polacy oddamy Niemcom Pomorze Zachodnie, bo w sumie ono też jest nasze z przypadku (tak chciał wujek Stalin). Poza tym Tatarzy, jako naród odwiecznie zmagający się z rosyjskimi prześladowaniami, też nie są specjalnie za inkorporacją Krymu do Rosji. Historyku z dupy...
Konto usunięte
2014-03-24, 23:54
@Gwardek
Jak Lublin to predzej ukrainskie beda ci "pok🤬iac" z bandera tryzubem, jak nie bedziesz krzyczal Gierojom Slava to dostaniesz w pape tyle w temacie.