gdzie ten typ od gifa co wy k🤬a zrobiliście z sadisticem, co drugi post teraz mógłby słusznie tym spamować
gdzie jest gość od gifa co wy k🤬a zrobiliście z sadistica, co drugi post by teraz mógł to wklejać
k🤬a, dopiero ogarnęłam że dwa razy napisałam ale ze mnie tępa dzida
gdzie jest gość od gifa co wy k🤬a zrobiliście z sadistica, co drugi post by teraz mógł to wklejać
k🤬a, dopiero ogarnęłam że dwa razy napisałam ale ze mnie tępa dzida
czepiacie sie ze gowno, prawda gowno i c🤬jowe ale każdy potrzebuje od czasu do czasu obejżeć coś krindżowego
Teraz każdy "kumaty sadol" myśli, że jak pociśnie Halmanowi to dostanie +3 do respektu

Cryo napisał/a:
Teraz każdy "kumaty sadol" myśli, że jak pociśnie Halmanowi to dostanie +3 do respektu
Tak to juz wsród dzieciaków bywa

Zamknac te p🤬dy , dzieci sie bawia wychodza k🤬a i beda mialy co wspominac a nie to co wy j🤬e pryszczate i ulane mordy siedzace przed komputerem zajadajace k🤬a smalec w kostce , proponuje wyjsc na dwor i zamknac dupe i brac przykad z "dzieci".
podpis użytkownika
jjshshshsuyshsh
mefedroniarz2021 napisał/a:
Zamknac te p🤬dy , dzieci sie bawia wychodza k🤬a i beda mialy co wspominac a nie to co wy j🤬e pryszczate i ulane mordy siedzace przed komputerem zajadajace k🤬a smalec w kostce , proponuje wyjsc na dwor i zamknac dupe i brac przykad z "dzieci".
Nie chce mi się
Zawsze sie zastanawialem skad dzieci biora takie klawiatury. A pozniej takie gowno trzeba ogladac...