Co to za gówno? Twoje autorskie? Mama wie że masz konto na sadisticu?
Weź takie gówno szczylu to na Fejsa sobie wrzuć !!!A portal ten jest od 18+ Wiec wy....alaj stąd
temat dla osób dorosłych posiadających i wychowujących dzieci czyli w żadnym punkcie nie dla was.
Weź takie gówno szczylu to na Fejsa sobie wrzuć !!!A portal ten jest od 18+ Wiec wy....alaj stąd
Pomyliłeś się bo dział Hard jest od lat 18. Ale pierwsze zdanie popieram w całości.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
...Rozumiem, popełniłem błąd dodajac na portal dla dzieci filmik na którym dziesięciolatkowie biegają z nożem po opuszczonym budynku, Nikt nie widzi noża w ręku dziecka, nikt nie widzi problemu wychowawczego co robi twoje dziecko, jak spędza czas bo dzieci nie odpowiadają za dzieci, nawet tego nie rozumieją... Temat do usunięcia.
W c🤬ju mamy twoje rady wychowawcze debilu. Na filmiku nie ma nic sadystycznego, więc nie powinien się tu znalezc, jak zresztą 90% twoich materiałów
podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.Na filmiku nie ma nic sadystycznego, więc nie powinien się tu znalezc, jak zresztą 90% twoich materiałów
To dawaj swoje...
a zero tematów, przepraszam.
poczytajcie w internecie
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
To dawaj swoje...
a zero tematów, przepraszam.
Lepiej nic nie wrzucać, niż zaśmiecać stronę jakimś gównem
podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.