👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za gówno? Twoje autorskie? Mama wie że masz konto na sadisticu?
Rayzz napisał/a:
Co to za gówno? Twoje autorskie? Mama wie że masz konto na sadisticu?
farcz88 napisał/a:
Weź takie gówno szczylu to na Fejsa sobie wrzuć !!!A portal ten jest od 18+ Wiec wy....alaj stąd
temat dla osób dorosłych posiadających i wychowujących dzieci czyli w żadnym punkcie nie dla was.
farcz88 napisał/a:
Weź takie gówno szczylu to na Fejsa sobie wrzuć !!!A portal ten jest od 18+ Wiec wy....alaj stąd
Pomyliłeś się bo dział Hard jest od lat 18. Ale pierwsze zdanie popieram w całości.
Rozumiem, popełniłem błąd dodajac na portal dla dzieci filmik na którym dziesięciolatkowie biegają z nożem po opuszczonym budynku, Nikt nie widzi noża w ręku dziecka, nikt nie widzi problemu wychowawczego co robi twoje dziecko, jak spędza czas bo dzieci nie odpowiadają za dzieci, nawet tego nie rozumieją... Temat do usunięcia.
Seksiaczek napisał/a:
Na filmiku nie ma nic sadystycznego, więc nie powinien się tu znalezc, jak zresztą 90% twoich materiałów
To dawaj swoje...
a zero tematów, przepraszam.
Tym nożem polski papież Jan Paweł II obrzezywał chłopców
poczytajcie w internecie
poczytajcie w internecie
Halman napisał/a:
To dawaj swoje...
a zero tematów, przepraszam.
Lepiej nic nie wrzucać, niż zaśmiecać stronę jakimś gównem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie