Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Driver19cm 2024-08-06, 17:52 1
hansuke napisał/a:

Poduszki za 6 tyś?

Jeggo babcia wzięła psa za 6 tys zl, na pokazie poduszek, na roratach

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
smc 2024-08-06, 17:59 11
Lobo24 napisał/a:

Mój ma pilnować posesji.

Mieszkasz na bagnach? Jesteś Shreck'iem?
Zgłoś
birddog102 2024-08-06, 18:04 4
wrzesin602 napisał/a:

@: sp🤬olony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi

mam jedno pytanie, czy twój pies chodzi z tobą na smyczy?
Zgłoś
wrzesin602 2024-08-06, 18:05 1
@birddog102: zawsze

[ Dodano 2024-08-06, 18:06 ]
@psotna_c🤬ka: ciebie z twoją matką można na smalec przerobić sądząc po waszych zdjęciach z Facebooka

[ Dodano 2024-08-06, 18:07 ]
@Driver19cm: twoją matkę? Od dawna w sumie i nie przyznawała się że wydała takie gówno na świat jak ty

[ Dodano 2024-08-06, 18:08 ]
@Kriski: jak trafiła do schroniska na paluchu została wykastrowana
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-08-06, 18:12
hansuke napisał/a:

Poduszki za 6 tyś?

Jakieś specjalne, lecznicze, które rzekomo zwalczają wszystkie choroby świata- na pokazach wciskają emerytom, podobnie jak kiedyś garnki albo odkurzacze.
Zgłoś
paragon0 2024-08-06, 18:13 11
wrzesin602 napisał/a:

@Lobo24: sp🤬olony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi

Co ty wiesz zjebie, ta rasa jak na filmie ma w genach większą skłonność do agresji niż inne rasy, zupełnie jak cz🤬chy.
Zgłoś
żmij 2024-08-06, 18:31 1
paragon0 napisał/a:

Co ty wiesz zjebie, ta rasa jak na filmie ma w genach większą skłonność do agresji niż inne rasy, zupełnie jak cz🤬chy.

Ma też w genach mniejszy, mniej wydajny mózg.
Jak wrzesiny602.
Ale za to ma dres. I stare BeeMWu. Albo kałdi.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
hardowski 2024-08-06, 18:35
smc napisał/a:

Mieszkasz na bagnach? Jesteś Shreck'iem?

Jego bagno i jego królewna... Znajdź sobie własną...
Zgłoś
elim 2024-08-06, 18:44
Widać że nie psiecko bo babę nawet nie ruszyło to że jej psiak jest konsumowany przez tego większego.
Zgłoś
shoe5maker 2024-08-06, 18:48 1
TytanowaSzafkaNaButy napisał/a:

Ścierwo do utylizacji wraz z właścicielem za niewychowanie psa.

No babcia nie miała czasu na wychowanie, ale to jeszcze nie powód by ją utylizować.
Zgłoś
Xevik20 2024-08-06, 19:10 4
pazuzu napisał/a:

Znajoma miała podobna sytuację większy pies zagryzł jej mniejszego, poszła do sądu dostała odszkodowanie 30k 🙂 Właściciel większego chyba dostał nauczkę żeby wyprowadzać psa w kagancu skoro nie umie go upilnować

Za mało ja do tych 30k chciałbym jeszcze pozwolenie, że mogę tego j🤬ego psa, który zagryzł mojego zabić na oczach jego właściciela. Wtedy można mówić o sprawiedliwości 😁.
Zgłoś
BazantSzary 2024-08-06, 19:30 3
Mnie dzisiaj pogryzł pies, oba przedramiona podziurawione (5 głębszych dziur po kłach) i obtarty ślad zebów na brzuchu, powiem szczerze, że jak się rąk uczepił to jak rzep się trzymał, pies z mojej okolicy ma jeszcze 10 dni życia bo musi byc obserwacja, w sumie mam ze dwa zdjęcia dziur z lewej ręki ale raczej mało ciekawe jak na ten portal. Zaciekawiło mnie jednak jak ładnie widać jest warstwy takie jak tłuszcz.
Zgłoś
niedzwiedzzz 2024-08-06, 20:17
pies pomylil to scierwo ze szczurem i nie ma co sie dziwic
Zgłoś
zipi 2024-08-06, 20:35 4
jak by te bydle chwyciło mi kota, to bym mu wydłubał oczy i skakał po głowie i z czuba kopał w nos a potem wrzucił właściciela do dziury na odpady tam gdzie jego miejsce.
Zgłoś
Budrys2000 2024-08-06, 21:52 5
Dzisiaj terierek sąsiadki, jutro twoja tętnica.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie