Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kurdeee 2025-05-04, 23:04
P🤬lenie. Tym typom chodziło o rower.
Zgłoś
antek1g 2025-05-05, 0:33 4
idzcie po rozum do glowy 18 maja
panosza sie sk🤬ysyny wszedzie, w irlandii z nimi jest masakra, dostaja lepsze pieniedze z sociali niz emeryt ktory wypracowal 50 lat
w sklepach maja problem bo chca placic 100e banknotem a takich ci sklep nie przyjmie
duzo hoteli dziala tylko pod nich i te hotele sa ich pelne, wybrzydzaja na jedzienie i wszystko w okolo
kazdy ale doslownie juz kazdy kto z nimi mial co colwiek wpolmego mowi ze to nie sa ludzie a zwierzeta i modli sie o to aby juz z irlandii wyejchali budowac swoj kraj
0 asymilacji
150% jadu
Zgłoś
meowhv 2025-05-05, 5:53
zero instynktu samozamykaczego
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-05-05, 10:30
Insaner napisał/a:

No to chyba można się domyślić, że nie będzie to osoba chętna do tego aby "służyć ojczyźnie", więc pytanie "po c🤬j" pozostaje aktualne.

Jednostki karne,każda armia ma takie.
Zwykle na każdego żołnierza na linii kontaktu działa 6-8 żołnierzy zaplecza.
Często tacy siedzą w bazie i naprawiają sprzęt,czyszczą,gotują,sprzątają,pióra gacie innym.
W Polsce był Orzysz na czas pokoju jednostka karna.
Jak coś to wal śmiało jestem emerytowanym żołnierzem SZRP 17 lat służyłem i cieszę się w wieku 46 lat emerytura przeglądając czasem sadola.
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-05-05, 11:43 2
Pogromca_Łechtaczek napisał/a:

Na wojnie zawsze biedni biednieją umierając za nic, a bogaci bogacą się jeszcze bardziej.
wojna to k🤬a.
w Polsce byłoby/będzie dokładnie tak samo jak na tym filmie.

To funkcjonariusze nie będą wracać ze służby, w końcu nie będzie odważnych by podejść do obywatela jeśli zawsze będzie ryzyko że wyjmie nóż albo pistolet i roz🤬bie mu łeb. Kilka takich akcji i bardzo szybko sytuacja się uspokoi. Upadlińcy po prostu nie umieją sobie poradzić, u nas mam nadzieję będzie więcej odważnych

podpis użytkownika

Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-05, 13:07
Niektórzy z Was obawiają się takiego czegoś u nas. Odpowiem w ten sposób:

Należy interesować się polityką, geopolityką, historią i ogólnie światem dookoła - żeby wiedzieć zawczasu kiedy sp🤬alać

Nikt chyba nie będzie walczył za warszafkę

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-05-05, 14:21 4
U nas z nudów jeżdżą naj🤬i z 5 sądowymi zakazami, a tam ktoś nie dostanie ciepłego kebaba. Gdzie tu sprawiedliwość?
Zgłoś
Insaner 2025-05-05, 19:18 2
SokółWędrowny napisał/a:

Jednostki karne,każda armia ma takie.
Zwykle na każdego żołnierza na linii kontaktu działa 6-8 żołnierzy zaplecza.
Często tacy siedzą w bazie i naprawiają sprzęt,czyszczą,gotują,sprzątają,pióra gacie innym.
W Polsce był Orzysz na czas pokoju jednostka karna.
Jak coś to wal śmiało jestem emerytowanym żołnierzem SZRP 17 lat służyłem i cieszę się w wieku 46 lat emerytura przeglądając czasem sadola.

Tylko w czasach pokoju ilu takich zbuntowanych było - 1%? Żadna jednostka karna nie obsłuży 70% żołnierzy z przymusu, którzy nie mają ochoty słuchać się swoich dowódców.
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2025-05-06, 17:15
Jakoś słabo się broni... Żadnych kopniaków, żadnej kosy pod żebra ;-(
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-05-06, 17:31 1
Insaner napisał/a:

Tylko w czasach pokoju ilu takich zbuntowanych było - 1%? Żadna jednostka karna nie obsłuży 70% żołnierzy z przymusu, którzy nie mają ochoty słuchać się swoich dowódców.

70%
Człowieku kolejny raz udowadniasz że nie masz pojęcia o temacie.
Nikt nie pakuje takich w jeden "gar" a szczególnie nie gdy armia prowadzi działania zbrojne z pełną relokacją i stacjonowaniem w reżimie polowym.
W ukraińskiej Brygadzie jest około 10 tysięcy ludzi rozlokowanych na przestrzeni setek km2 w pododdziałach po kilkudziesięciu.
Na taką brygadę jak jest 1-3% "karnych żołnierzy" to max.
Zgłoś