👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja myslalem, ze te staruszki strapione takie z kosciola wracaja...a to tylko zmeczenie.

Asz napisał/a:
Pendulum to nie dubstep.
Może i tak. Już sam fakt, że na dubstep jestem uczulony, a muza z filmiku wpadła mi w ucho... Nic. Idę obczaić co to za zespół to całe Pendulum.

@L.Bishop
To nie jest jakiś zespół. To jest PENDULUM!
PS: Polecam Pendulum - Granite
To nie jest jakiś zespół. To jest PENDULUM!
PS: Polecam Pendulum - Granite

Słowo kluczowe dla szukarki na youtube to BAPTAZIA
tu jeden z lepszych wycinków z owych filmików:
tu jeden z lepszych wycinków z owych filmików:

@shootinputin
Dzięki.
Oczywiście cofam swoje wcześniejsze porównanie do dubstepu.
Nadal jednak podtrzymuję zdanie, że właściwy dubstep narodził się w jakimś skażonym głupotą łbie.
Dzięki.

Oczywiście cofam swoje wcześniejsze porównanie do dubstepu.
Nadal jednak podtrzymuję zdanie, że właściwy dubstep narodził się w jakimś skażonym głupotą łbie.

quarenas napisał/a:
mam tylko jedno pytanie...co trzeba wziąć żeby też się tak bawić ?
Ten psychodeliczny i ogłupiający specyfik zwie się: RELIGIA

Aplikować w każdą niedzielę w godzinach popołudniowych. W dni robocze zaś możesz się sztachnąć "zdrowaśką" (najlepiej rano i wieczorem).
Dilerów poznasz po srebrnym mercu za 100 tysięcy, czarnej spódnicy i gromadce dziesięcioletnich padawanów przetrzymywanych w zakrystii.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie