Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magik2501 2010-07-01, 0:18 10
Gdzie byli narodowcy jak nas najeżdżali?
A gdzie mieli być? W lesie, partyzantka - słyszeliście? Jak nie to polecam pcozytać o Związku Jaszczurczym, Uderzeniowych Batalionach Kadrowych, Narodowych Siłach Zbrojnych itp. AK pomijam, bo zakładam, że każdy zna tę formację.
Zgłoś
Darioo92 2010-07-01, 0:41 1
co do fotki w 1 komentarzu
fajny zestaw,spodnie wojskowe halowki
Zgłoś
Miles87 2010-07-01, 0:41 3
ja bym was patryjoci -idioci na stosie palił
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-07-01, 1:31 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 1:40 1
ale wy się kochacie 3<
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 1:43 4
i co?
gdyby nie "patrioci" hitlerowscy, którzy chcieli "dobra swojego narodu" nie było by ani I ani II WŚ... zastanówcie się kogo kopiujecie...
znając życie zjedziecie mnie, bo nie zgadzam się z Waszym zdaniem, nazwiecie lewakiem, itd, itp... każdy to w tym kraju zna,
a tu psiku(ta)s bo jestem demokratą i co teraz?
dla Was argumentem jest siła, a dla innych sensowne zdanie w rozmowie, ostatnie zdanie i już kończę, zastanówcie się jak zachowuje się inteligencja, która potrafi porozmawiać i uszanować zdanie każdego, a jak zachowuje się chłop z widłami, który tylko burczy i umie przypi*rdolić, kim jesteś?
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-07-01, 1:45 3
"Gdzie byli narodowcy jak nas najeżdżali?" bronili Polski, w przeciwieństwie do lewaków, którzy ją sprzedawali.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 1:45 5
Wilku napisał/a:

jestem demokratą i co teraz?

"Demokracja to najgorszy system, ale nie wymyślono nic lepszego" - Winston Churchill
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-07-01, 1:46 2
@Wilku Stalin był antypatriotą a mimo to wyrządził więcej zła, niż Hitler.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 1:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miedziak 2010-07-01, 1:57 2
kombajnbizon napisał/a:

a ja wszystkim co mam pod ręką, popieram łamanie kości lewusom

Obrazek

nie myl mnie z lewusem dobra? choć jestem leworęczny to ich nie popieram (chociaż mam do nich odrobinę większy szacunek niż do narodowców), dla mnie NS wiąże w sobie to co najgorsze z lewicy i prawicy z jednej strony socjalizm a z drugiej nietolerancja.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 2:27
Magik2501 napisał/a:

Obrazek

Tak się kończy walka lewusów poza internetem.

O... Toruń.
Zgłoś
mungo 2010-07-01, 2:37
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 2:59
A ja tam powiem tak, nacjonaliści mają bardzo poprawne idee ze względów oczywistych; Islam się rozrasta, Araby żyją w jak najskromniejszych warunkach w krajach zachodnich żeby zaoszczędzić pieniądze i w dodatku jak się wypowiedział jeden z ich całych "wyższych" że Islam nie zwycięży bronią lecz reprodukcją, co więcej wpraszają się do polityki wprowadzając prawa które im umożliwią dalsze rozwijanie swoich planów. Brzmi to jak teoria spiskowa? może i tak ale na dobra sprawę takie są fakty... nie podważalne fakty których nie unikniemy a Polska i Węgry to kraje które nie pozwoliły sobie na emigracje z bliskiego wschodu. Nie wierzycie to zobaczycie jak wasze wnuki lub prawnuki będą zmuszane do mówienia i uczenia się po Arabsku, mam szaleńcze myśli? 50% Francji to ludzie "czarni". resztę sobie dopiszcie sami.

tak btw, nie twierdze że są normalni i że w Polsce powinna powstać strefa zamknięta pod rządami komunistycznymi jednak pomyślcie racjonalnie czemu mamy mieć palone kościoły w Iraku a być wielce tolerancyjni dla Meczetów w Europie?
Dla mnie Arab na zachodzie jest CZYMŚ co powinno zostać u siebie i tak się mnożyć a nie wykorzystując nie poprawny system bazować na tolerancji białego i "wykopywać go z jego stołka" jak pasożyt!
Zgłoś
alorkar 2010-07-01, 3:10 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem