Tak się kończy walka lewusów poza internetem.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Narodowcy to naziole i to wie każdy kto troszku siedzi w temacie

Magik2501 napisał/a:
Tak się kończy walka lewusów poza internetem.
haha, kuken jetz:
podpis użytkownika
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Falanga, która upadła? Falanga to symbol matołku, wprowadził go Zygmunt II August jako symbol floty kaperskiej.
A ONR (ABC ani Falanga) nie upadł tylko został zdelegalizowany. A działając nielegalnie miał kraju kilka tysięcy członków (ponad połowa UW to ONRowcy byli).
Uwielbiam jak o ONRowcach wypowiadają się osoby, które osobiście nie znają żadnego z nich.
A ONR (ABC ani Falanga) nie upadł tylko został zdelegalizowany. A działając nielegalnie miał kraju kilka tysięcy członków (ponad połowa UW to ONRowcy byli).
Uwielbiam jak o ONRowcach wypowiadają się osoby, które osobiście nie znają żadnego z nich.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Z🤬b czy nie z🤬b ale jak nas zaleja araby to ich jeszcze przeprosisz.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Powiedzcie mi narodowcy, gdzie byli wasi ideowi przodkowie, jak okupowali nas najpierw hitlerowcy a potem sowieci? Nie widzicie tego że jesteście spadkobiercami którzy nie potrafili nas obronić? Gdzie były wasze idee? Co się z nimi stało?
Jesteście spadkobiercami BANKRUTÓW!
morinho napisał/a:
Powiedzcie mi narodowcy, gdzie byli wasi ideowi przodkowie, jak okupowali nas najpierw hitlerowcy a potem sowieci? Nie widzicie tego że jesteście spadkobiercami którzy nie potrafili nas obronić? Gdzie były wasze idee? Co się z nimi stało?
A znasz jakiś kraj, który obroniłby się przed atakiem 2 mocarstw, z 2 stron?
Ostatnio trafiłem na takie forum narodowiec.com.pl poczytajcie sobie, szczególnie Ci, którzy jeszcze mylą ich z NSami albo specjalnie mylą innych.
morinho, masz racje, hitlerowcy błyskawicznie, dosłownie w chwile, wjechali i zajęli Polskę bo nie zastali tu żadnego oporu, bez problemu się tu rozgościli, aż tak bardzo ze jeszcze zaprosili sowietów! a ideowców tez nie było, ludzie którzy gineli z rak okupantow to tak po prostu - bo tak

miedziak napisał/a:
całym sercem popieram takie akcje
a ja wszystkim co mam pod ręką, popieram łamanie kości lewusom

qwwq24 napisał/a:
...hitlerowcy błyskawicznie, dosłownie w chwile, wjechali i zajęli Polskę bo nie zastali tu żadnego oporu...
co ty jebiesz?!
chyba z czechami i francją ci się pomyliło
podpis użytkownika
( ͡° ͜ʖ ͡°)