Do białego to się noe p🤬la ale jakby jakiś fekaloskóry wyznawca pedofila był to by k🤬a nic nie zrobili i udawali, że nie widzą.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
~.......... napisał/a:
Do białego to się noe p🤬la ale jakby jakiś fekaloskóry wyznawca pedofila był to by k🤬a nic nie zrobili i udawali, że nie widzą.
Oj tam oj tam, zrobiliby zrobili, dali mieszkanie socjal i ściągnęli rodzinę
i bardzo dobrze, niech śmiecia ćpunka cebulaczka dojadą pałami do nieprzytomności jak się zachować jak człowiek nie umie. Jedyne co mnie smuci to fakt, że debila prawdopodobnie do na wyślą.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
No co, normalny polak za granica
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!

Ci "policjanci" to się nadają co najwyżej do tarcia chrzanu...
Pojechał przez biuro zarobić na czysto 500e a zarobi tylko dołek i grzywnę

Policja dupa, polaczek-klasyka w Holandii, alkoholik albo ćpun. Normalnych porządnych jest nas niewielu, niestety.
Ot, europejskie podejście do tematu: Gościu chce się nap🤬lać, oni TYLKO go powstrzymać. Policja w krajach europejskich nie ma nastawienia jak do walki, mimo że przeciwnik atakuje. Taki dzikus jak na filmie pozostaje wciąż osobą nie wykonującą poleceń, a nie agresorem.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Funkcjonariusze do zwolnienia
podpis użytkownika
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"

Nie zmienia to faktu , że we dwóch takich jak ten Polak pozamiatałby tych p🤬dowatych policjantów z p🤬dowatego kraju.