Miesiąc temu, 19-letni student zadźgał swoją matkę nożem, po czym odciął sobie penisa. Efektem tego, było zażycie syntetycznego narkotyku "mefedron", który w tamtych stronach, nazywają "Meow Meow". Policja znalazła studenta, zwisającego z okna.
19-letniego studenta i jego 46-letnią matkę, zawieźli do pobliskiego szpitala, ich zdrowiu nic nie zagraża, a penis studenta został zszyty. W sumie to nie wiem, czy kiedykolwiek nim jeszcze por🤬a.
Bliska rodzina z Haywards Heath - West Sussex, powiedziała że chłopak jest normalny i kochany i niefortunnie dragi naj🤬y mu we łbie.
Niestety nie ma żadnych zdjęć, ale łapcie porobionego kotka.
Źródło:
KLIK!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-12, 19:29
ale mi smaka zrobiłeś tym pierwszym zdjęciem
masa25999 napisał/a:
chyba mefedron
Poprawione.
To pewnie od marichułany a nie żaden mefedron.
konto usunięte
2014-01-12, 19:33
Darkstep
Poprawione.
Nie wiem gdzie
konto usunięte
2014-01-12, 19:43
Ja p🤬lę. Złapali pojeba i przyszywają mu k🤬sa z powrotem. Kretyni, idiotom nie należy pomagać w reprodukcji!
powinni go dobić bo tylko czekać aż znowu trafi do szpitala albo na cmentarz...
konto usunięte
2014-01-12, 20:08
Oj tam p🤬licie, to pewnie ten kot pod pseudonimem "Meow Meow" zadźgał mamuśkę i odciął mu c🤬ja i zwalił wszystko na niego.
Koty to c🤬jki są.
Darkstep napisał/a:
Miesiąc temu, 19-letni student zadźgał swoją matkę nożem, p
19-letniego studenta i jego 46-letnią matkę, zawieźli do pobliskiego szpitala, ich zdrowiu nic nie zagraża,
Źródło: KLIK!
Obrazek
nie za bardzo rozumiem, zadźgał i nic jej się nie stało
dzarul napisał/a:
nie za bardzo rozumiem, zadźgał i nic jej się nie stało
Czy ja napisałem, że zadźgał ją na śmierć?
konto usunięte
2014-01-12, 20:31
Darkstep napisał/a:
Czy ja napisałem, że zadźgał ją na śmierć?
Miałeś na myśli "dźgnął", zadźgać oznacza uśmiercić przez dźganie nożem (bardziej ułomnie już nie potrafię wytłumaczyć.)
mefedron fajna rzecz, ale i gówno jakich mało, więc na chwilę obecną j🤬 narkomanów w każdej postaci, no chyba, że ćpają życie
konto usunięte
2014-01-12, 21:52
Odciął sobie penisa, a efektem tego było zazycie mefedronu...
Cos się ci syntax polegał i głupota wyszła.
Darkstep napisał/a:
Efektem tego, było zażycie syntetycznego narkotyku "mefedron"
Bardzo popularny w stolicy, niestety.