Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-06, 11:23
ja jebie, gdzie w tym filmie jest napisane/pokazane że tak się tworzy i nagrywa dubstep ?
on tylko pokazał jak uzyskać efekt woobla z tworzeniem to nie ma nic wspólnego

tu jest pokazane jak to robić :
/watch?v=Cm8XEqg6P2g
Zgłoś
ThunderZ 2012-03-06, 12:22
/watch?v=MgWc3cc_vII !!!!!!!
Zgłoś
zonk 2012-03-06, 17:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 18:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Angius 2012-03-06, 19:05 1
Zgłoś
jokotones 2012-03-06, 20:45
Wiekszość tych obrazków wrzucają ludzie którzy zaczeli słuchać dupstepu jak zaczął się robić modny. Ja nie wciskam nikomu tego. Zawsze sobie sluchalismy i bylo dobrze, a teraz zpopularyzowała się ta muzyka i wielki szum. Ludzie jak jakies stare dziady "Kiedys to była muzyka, nie to co teraz" "albo "Dupstep to nie muzyka" a "Ż__zi to nie ludzie" ?
Pozatym do dupstepu konienczy jest dobry sprzęt zeby to poczuc.

najlepsze remixy dupstep

/watch?v=fZdh13_bijo

siadac do auta i jechac darmowy masaż
Zgłoś
Martiniquaa 2012-03-07, 23:51 1
"Nadal uważasz ,ze dubstep tworzy się wiertarką?" No tak, bo 'twór muzyczny' robiony za pomocą komputera jest lepszy. Szczerze już wolałabym wiertarkę, jak dla mnie muzyka to ma być coś autentycznego, stworzonego przez artystów w swojej dziedzinie... Jak jeszcze raz zobaczę w opisie albo komentarzu do dubstepowego wytworu słowa 'jak nie chcesz to nie słuchaj' to zacznę przegryzać tętnice owym delikwentom. Wciskacie to na siłę wszystkim dookoła a jak ludzie zaczynają protestować, to używacie tej pedalskiej wymówki. Najlepiej zacznijmy wszyscy wrzucać muzykę na sadola, wtedy wszyscy będą zadowoleni/poszkodowani...
Zgłoś
xaero18 2012-03-08, 14:11
Zgłoś
solter909 2012-03-12, 1:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 13:59
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 10:35
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem