konto usunięte
2012-03-06, 11:23
ja jebie, gdzie w tym filmie jest napisane/pokazane że tak się tworzy i nagrywa dubstep ?
on tylko pokazał jak uzyskać efekt woobla z tworzeniem to nie ma nic wspólnego
tu jest pokazane jak to robić :
/watch?v=Cm8XEqg6P2g
/watch?v=MgWc3cc_vII !!!!!!!
Wiekszość tych obrazków wrzucają ludzie którzy zaczeli słuchać dupstepu jak zaczął się robić modny. Ja nie wciskam nikomu tego. Zawsze sobie sluchalismy i bylo dobrze, a teraz zpopularyzowała się ta muzyka i wielki szum. Ludzie jak jakies stare dziady "Kiedys to była muzyka, nie to co teraz" "albo "Dupstep to nie muzyka" a "Ż__zi to nie ludzie" ?
Pozatym do dupstepu konienczy jest dobry sprzęt zeby to poczuc.
najlepsze remixy dupstep
/watch?v=fZdh13_bijo
siadac do auta i jechac darmowy masaż
"Nadal uważasz ,ze dubstep tworzy się wiertarką?" No tak, bo 'twór muzyczny' robiony za pomocą komputera jest lepszy. Szczerze już wolałabym wiertarkę, jak dla mnie muzyka to ma być coś autentycznego, stworzonego przez artystów w swojej dziedzinie... Jak jeszcze raz zobaczę w opisie albo komentarzu do dubstepowego wytworu słowa 'jak nie chcesz to nie słuchaj' to zacznę przegryzać tętnice owym delikwentom. Wciskacie to na siłę wszystkim dookoła a jak ludzie zaczynają protestować, to używacie tej pedalskiej wymówki. Najlepiej zacznijmy wszyscy wrzucać muzykę na sadola, wtedy wszyscy będą zadowoleni/poszkodowani...