Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co z tego, że trochę sobie pokręci pokrętłami, skoro finalny efekt i tak brzmi jakby mu się wiertarka zacieła? :/
i tak nie uwazam dupstep'u za muzyke
"Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki."
Co nie zmienia faktu, że to gówno nie muzyka.
Z całym szacunkiem, ale sram na dubstep. Jak lubisz to sobie słuchaj, ale nie próbuj na siłę zainteresować tym innych.
Jakaż gustowna wiertarka milordzie....
Kya
2012-03-05, 12:21
Cytat:
Nadal uważasz że dubstep tworzy się wiertarką?
Nie, wiertarką tworzy się harsh noise.
mi to przypomina dźwięk pralki sąsiadów....
Fajnie to wygląda, ale musiałem wyłączyć głośniki bo jakieś gówno w tle leciało
konto usunięte
2012-03-05, 14:29
Żeby coś mogło zostać uznane za MUZYKĘ musi być skomponowane i nagrane za pomocą INSTRUMENTÓW, a nie kawałka mikrofalówki.