Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
no to sie hipsterskie dziecko oburzyło
ps. pewnie za rok nikt o dubstepie nie będzie pamiętałbo co innego będzie modne trendi i wintaż
ps. pewnie za rok nikt o dubstepie nie będzie pamiętałbo co innego będzie modne trendi i wintaż
To co na wrzuconym materiale, dno totalne.
Skrilex z Kornem wymiata
Skrilex z Kornem wymiata
P5ychol ale ludzie nie rozumieją, bo są zakompleksieni i są monogamistami
wolę skrecze niż dubstep, choć tak jak to ktoś powiedział dub jest muzyką nowoczesną, a ludzie nie zawsze chętnie sięgają po "nowości"
No naprawdę w chuuuj trudno pokrecic gałkami wcisnac pare guzikow.
Sciagnij sobie jakis rockowy lub metalowy koncert zobacz co tam robia z instrumentami i jakich umiejetnosci to wymaga
A nie wyjeżdżasz nam tu z tym pedałem przy komputerku
Sciagnij sobie jakis rockowy lub metalowy koncert zobacz co tam robia z instrumentami i jakich umiejetnosci to wymaga
A nie wyjeżdżasz nam tu z tym pedałem przy komputerku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
nie wiem czy wiesz ale muzyke tworzy się na samplerach lub na komputerze ! Dziękuję dobranoc !