Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
Bo wy się znacie
My wam nie jedziemy na HipHop mimo iż to muzyka Czarnych. Bo w takim wypadku wychodzi na to iż Szlachta słucha DUBSTEPU a Plebs się wtedy buntuje
)
Jak nie lubicie nie słuchajcie to proste
Jak nie lubicie nie słuchajcie to proste
Powinno się chyba zredefiniować pojęcie muzyki bo powstają takie właśnie potworki które "komponuje" się z wiertarek, garnków, klaksonów itp.
Po co taki drogi sprzęt marnować na taki chłam jak wystarczy wiertarka za 30 zł z biedronki a z dwiema to już by był szał.
tam ok. 1:18 to takie same dźwięki jakie wydawał mój stary telewizor jak kanały w nim ustawiałem o.O
dalej się ludzie pienią i pieprzą jakieś teksty o modzie. TA moda trwa już 12 lat, a w klubach gimbusów jeszcze nie widziałem na dubstepach, wręcz przeciwnie. BTW słucham każdego rodzaju mużyki od bluesa, jazzu po właśnie wasz wiertarkowy dubstep. I dobrze mi z tym. Słucha się to co się lubi i wpada w ucho i ma się w dupie opinie innych, dlatego na ulicach można spotkać fanów metalu, hiphopu itp na których też się jedzie. Ale Wolałbym żeby na sadisticu nie dyskutowane o takich rzeczach tylko wrzucano więcej krwi.
Ja się nie dziwię, że wszyscy jadą po dubstepie, skoro pokazuje im się tylko takie jednostajne pierdzenie jak w komentarzu wyżej. Mało słyszałem dubstepu, więc nie wiem kto ma rację, ale np. ten remix mi się podoba:
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt
alan10 napisał/a:
Ja się nie dziwię, że wszyscy jadą po dubstepie, skoro pokazuje im się tylko takie jednostajne pierdzenie jak w komentarzu wyżej. Mało słyszałem dubstepu, więc nie wiem kto ma rację, ale np. ten remix mi się podoba:
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt.
Koleś nawet cycki nie sprawią ze tego będe słuchać. Wyłączyłem głośniki!!!!
alan10 napisał/a:
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt![]()
2:39
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie