Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
roqy
2012-03-05, 17:58
Nie wiem na c🤬j się przyp🤬alać do jakiejkolwiek muzyki, zasada jest prosta: Coś Ci się nie podoba TO K🤬A TEGO NIE SŁUCHAJ. Niestety nasze co raz bardziej poj🤬e społeczeństwo ma manie zachowań typu- Nie podoba mi się to i c🤬j, nikt nie może tego słuchać/oglądać/czytać bo MI SIĘ NIE PODOBA. Sam za bardzo nie słucham takiej muzyki, ale do k🤬y nędzy dlaczego mam obrażać i krytykowąć jakąś grupę ludzi, którzy dostają przy niej orgazmu?! Niedługo pseudo znawcy wszystkowiedzący będziecie się przyp🤬alać o to, że ktoś nosi majty a nie bokserki...
M................5
2012-03-05, 18:01
miodowar napisał/a:
Człowieku, ja wiem, jak się tworzy dubstep, Ty wiesz, a reszta co psioczy że tworzy się wiertarką to gimbusy hejtujące "gimbusów" słuchających muzyki innej niż oni. Od ponad dekady słucham DnB, po prostu - bo lubię, od kąd kilka lat temu pojawił się dubstep też sobie słucham, bo to gatunek pokrewny, ale nie z tego względu, tylko dlatego, że mi się podoba. Po co sie przejmować, że ktoś tam p🤬li że dubstepu słuchają "gimbusy" i to tylko głupia moda. Zawsze to sobie przeczytam i się pośmieje, tak jak z większości ludzi nade mną, a tak czy siak bez względu co oni tam sobie piszą będę słuchał tej muzyki bo mi po prostu odpowiada. Każdy wie swoje najlepiej i każdy tak czy siak zrobi swoje. Nie ma co się spinać, trzeba mieć do siebie dystans, mnie to bawi jak ktoś pisze, że to się robi na wiertarce, oni co tak piszą też doskonale sobie zdają sprawy, że nie robi się tego na wiertarce, ale tak sobie trolują, każdy się śmieje i tyle. Nie ma co wyciągać tu kompleksów ; )
to dalej nie zmienia faktu, że dubstep to gówno
A................s
2012-03-05, 18:05
@hateu
Sadistic jest stroną publiczną i jeśli wstawił jakiś filmik to chyba logiczne, że ludzie będą negatywnie, czy pozytywnie się wypowiadać na jego temat.
A zjebstep to syf, kiła i mogiła.
Ciekawi mnie co sluchają ci miłośnicy pięknych dźwięków i brzmień co to tak dubstep krytykują. Pewnie same gitarowe brzmienia, perkusje, pianina, wiolonczele i harfy....k🤬a jego zaj🤬a mać!!! Poj🤬o Was? Pop to też gówno bo tworzą muzyke na laptopie?!..... Hip-Hop też...bo bity z komputera.... Zastanówcie się.... Nie podoba sie to nie oglądaj!!!
Jego angielski jebie niemcem. Niemiec + dubstep w jednym filmiku no k🤬a... gdyby spłonął było by piwo.
Może krótkie podsumowanie i informacja dla wszystkich spinających dupy. Co byście nie powiedzieli, to i tak dupstep to gówno.
zbyt dosłownie podchodzicie z tą wiertarką, tu macie prawdziwy elektroniczny przyrząd do tworzenia dópstepę
twórce tej cudownej "wiertarki" powiesić za jaja i tyle w temacie.
Ja sie pytam co to za gówno , kto w ogóle wymyśłił takie coś

przecież to nie muzyka tylko typowa wiertarkaa nawet nie
to gówno brzmi akurat jak cewka tesli a nie wiertarka. w sumie żadna różnica
przeciez to tylko wk🤬ia
takie j🤬ie basem
juz widze jak jakis normalny dorosly czlowiek wraca zj🤬y z roboty, zaklada sluchawki zeby sie odprezyc po calym dniu przy muzyce i wlacza to wk🤬iajace gowno... taaaaa
j................s
2012-03-05, 18:30
sądząc po koszulce to on się z zoo urwał eh
kupiłby se porządny sprzęt i zaczął grać porządną muzę, a nie bawi się dziecięcym kontrolerkiem i gra jakiś shit.
jest kilka sposobów nagrywania dubstepu, pierwszym jest to wiertarka udarowa, drugim zacinanie się sytemu windows z czego korzysta większość. A tak na serio spinasz się o gówno bo przecież każdy słucha czego chce, a to że się naśmiewają jak jest tworzona jest od zawsze, czy to Rap, Disco czy inne rodzaje.