Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
90% z was gra na pedalskiej gitarce, brzdąknie w struny parę razy i myśli że robi prawdziwą muzkę, sory ale dubstep jest bardziej skomplikowany,
Aishenbai napisał/a:
90% z was gra na pedalskiej gitarce, brzdąknie w struny parę razy i myśli że robi prawdziwą muzkę, sory ale dubstep jest bardziej skomplikowany,
Ahahaha dobrze, że użytkownicy portalu są tak dowcipni. HA HA HA wiertarką... dobre sobie, a kolega sadystycznie bolesny musi być wybitnym znawcą muzyki jeżeli uważa, że dubstep nie jest skomplikowany, no i zakładanie, że ktoś jest idiotą bo nie słucha tylko jednego gatunku muzyki oraz napinanie się jakim to rockmanem się nie jest też jest dosyć kozacki. Napinajcie się jeszcze bardziej wspaniali melomani ;]
Aishenbai napisał/a:
"Zagraj" mi dubstepa jak ci prąd odetną
Oh powabne kawały tu lecą, dzięki czemu wciąż lody są nawzajem sobie przez hejterów robione. Zacnie!
Jakim trzeba być upośledzonym umysłowo człowiekiem żeby krytykować inny gatunek tylko dlatego że nam się nie podoba? Nawet nie wiedziałem że na sadisticu siedzi tyle z🤬bów.
Korzystając z okazji dnia" jeżdżenia po dubstepie i elektronice" wrzucam klip prezentujący połączenie elektroniki z klasycznymi instrumentami.
Proponuję jeszcze utworzenie wydzielonego tematu, żeby można było w nim jeździć po elektronice oraz 2 inne: pierwszy w którym chaszcze mogliby spuszczać się na filmiki z gitarami, drugi dla gimbusów, gdzie będą mogli cieszyć mordy przy prawdziwym polskim rapie.
Jako bonus chciałem wrzucić filmik o psie w chaszczach ale posypały się błędy w ładowaniu i nie dało rady
edit:
Jednak dam coś jako bonus, zdjęcie Dillon z jej fb
Proponuję jeszcze utworzenie wydzielonego tematu, żeby można było w nim jeździć po elektronice oraz 2 inne: pierwszy w którym chaszcze mogliby spuszczać się na filmiki z gitarami, drugi dla gimbusów, gdzie będą mogli cieszyć mordy przy prawdziwym polskim rapie.
Jako bonus chciałem wrzucić filmik o psie w chaszczach ale posypały się błędy w ładowaniu i nie dało rady
edit:
Jednak dam coś jako bonus, zdjęcie Dillon z jej fb
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie