Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu

"Sobota, rynek katowicki, godzina 20. Zaczyna się potańcówka na rynku. Wtedy na rynek przyjeżdża nadkomisarz Tomasz Bratek z Wydziału Ruchu Drogowego KWP Katowice. Swoim bmw z dwójką dzieci. Staje na płycie rynku no bo co. Idzie tańczyć. Czterech strażników miejskich pod autem stoi i się modli, policjanci z patrolu 200 metrów dalej mówią mi że to jest radiowóz i może tu wjechać. Fajne standardy śląskiej policji. Tylko pogratulować."

"Trudno się awansuje w Policji.Bo z ciekawości wpisałem jego imię i nazwisko w Google. W 2018 jest przedstawiany jako aspirant, w 2020 jako podkomisarz, w 2022 jako komisarz. W sierpniu 2023 jako nadkomisarz. To normalna ścieżka i szybybkiego awansu. "

Źródło:

Dodatkowy wpis z innej strony;

Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2025-07-20, 19:44 1
Serio myslicie ze Polska to jest demokracja i kraj prawa? Malo dowodow wam pis przedstawil przez 8 lat ze prawnie, mentalnie i politycznie jestesmy na rowni z bialorusia?
W normalnym kraju gosciu by stracil stanowisko.
I badzcie pewni ze to sie nigdy nie zmieni. Udowodniliście to wybierajac prezydenta gangstera.
Zgłoś
panar3 2025-07-20, 20:09 2
Wiewór napisał/a:

Serio myslicie ze Polska to jest demokracja i kraj prawa? Malo dowodow wam pis przedstawil przez 8 lat ze prawnie, mentalnie i politycznie jestesmy na rowni z bialorusia?
I badzcie pewni ze to sie nigdy nie zmieni. Udowodniliście to wybierajac prezydenta gangstera.

Wiewiór, weź przestań p🤬lić głupoty o PiS. To koronkowa robota jewrejskich sk🤬esynów i to od lat się tak dzieje na całym , bożym, świecie. Prezydent gangster, powiadasz? Przecież będzie i tak co jest zaplanowane, chyba że coś im p🤬lnie i klocki się posypią... PiS-PO jedno zło, a takie p🤬lenie jednobiegunowe tylko pomaga dzielić tych nieszczęsnych ludzi. Nie ma już czegoś takiego jak "normalny kraj" bo cywilizacja się wali w tempie niespotykanym do tej pory. Jedynie tzw. Kryterium uliczne z wieszaniem sk🤬esynów na latarniach może osłodzić bliski koniec co niektórym, bo taki właśnie jest plan. Niepokoje społeczne, wojny domowe i światowa a potem Rząd Światowy zaprowadzi spokój i powszechny dobrobyt... Przecież scenariusze same się pisza... Nie wyrzekaj na ludzi bo woleli wybrać Nawrockiego niż k🤬ę sorosową.
Zgłoś
SmokPoracha 2025-07-20, 22:01
Przepita morda i oczy bez kontaktu z mózgiem. Wzorcowy policjant.
Zgłoś
piterzaut 2025-07-20, 22:23 1
Jak to było u Orwella w Folwarku Zwierzęcym? Są zwierzęta równe i równiejsze.
Zgłoś
Analinator 2025-07-20, 22:32
Ktoś ma zmysł łączenia faktów. Brawo
Zgłoś
SQUOR 2025-07-20, 22:33 4
Może się w końcu gdzieś rozoierdoli tym autem najlepiej razem z całą rodziną.
Zgłoś
Kici-Kici 2025-07-21, 2:45
AdamK90 napisał/a:

NADKOMISARZ PRZYJEZDZA POTAŃCÓWKĘ I PRAKUJE.

Ty na serio masz jakiś problem z budowaniem zdań.
Zgłoś
AdamK90 2025-07-21, 3:09 1
Kici-Kici napisał/a:

Ty na serio masz jakiś problem z budowaniem zdań.

Zgłoś
szubiennica2 2025-07-21, 6:25
Mo faya
Zgłoś
darayavahus 2025-07-21, 7:35
Banan1494 napisał/a:

Elita
Jak byłem mały to marzyło mi się być gliną. Z biegiem lat dostrzegałem jak wygląda robota polskiego Policjanta i mi się odechciało, nie dość że beton na wysokich stanowiskach to robota podła, bez szacunku do funkcjonariusza, wyrabianie norm mandatowych a w razie zagrożenia nawet niespecjalnie możesz się bronić żeby czasem komuś krzywdy nie zrobić. Do tej roboty raczej lezą ludzie którzy nie mają zdefiniowanego celu w życiu i wybierają te droge przez przypadek albo z przymusu. Z jednej strony ta służba jest ważna dla systemu, z drugiej czułbym się podle gdybym miał tam pracować.

O to, to. Ciesze się, że zrozumiałeś wcześnie, na czym polega bycie bagietem. Z pewnością więcej pożytku z kogokolwiek jest, nawet, jeśli tylko sprząta.

Uważam, że wszyscy Ci, któzy widzą robotę policjanta jako "fajną, ciekawą" itd. pierwsi by ześwirowali.
Zgłoś
esa 2025-07-21, 16:34
Wiewór napisał/a:

w normalnym kraju sam by odszedł ze stanowiska
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem