Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13

"Sobota, rynek katowicki, godzina 20. Zaczyna się potańcówka na rynku. Wtedy na rynek przyjeżdża nadkomisarz Tomasz Bratek z Wydziału Ruchu Drogowego KWP Katowice. Swoim bmw z dwójką dzieci. Staje na płycie rynku no bo co. Idzie tańczyć. Czterech strażników miejskich pod autem stoi i się modli, policjanci z patrolu 200 metrów dalej mówią mi że to jest radiowóz i może tu wjechać. Fajne standardy śląskiej policji. Tylko pogratulować."

"Trudno się awansuje w Policji.Bo z ciekawości wpisałem jego imię i nazwisko w Google. W 2018 jest przedstawiany jako aspirant, w 2020 jako podkomisarz, w 2022 jako komisarz. W sierpniu 2023 jako nadkomisarz. To normalna ścieżka i szybybkiego awansu. "

Źródło:

Dodatkowy wpis z innej strony;

Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2025-07-20, 15:43 24
Nie po to wstąpił do policji żeby teraz ktoś go pouczał.
Zgłoś
AdamK90 2025-07-20, 15:57 24
smc napisał/a:

Nie po to wstąpił do policji żeby teraz ktoś go pouczał.

W tej formacji niektórzy wysoko lecą, nie dzięki skrzydłom, ale plecom....
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-20, 15:58 15
Marka samochodu przypadkowa? 🤔
Zgłoś
darayavahus 2025-07-20, 15:59 66
Dlatego każdy normalny człowiek w tym kraju nie szanuje szmat policyjnych. Uczciwa praca to nigdy nie byl.a i nie będzie,.
Zgłoś
Pawehan 2025-07-20, 16:22 5
Może po prostu ktoś mu codziennie do porannej kawy coś dosypuje . Nadkomisarz jest ofiarą w tej całej sprawie .
Zgłoś
Bart47 2025-07-20, 17:06 8
Jak taki patus został oficerem...?
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-07-20, 17:07 2
Co za. K . utas
Zgłoś
bardak 2025-07-20, 17:12 2
Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-07-20, 17:18 8
A gdzie tu złamanie prawa? Wjechał na szmatę i konia to obchodzi w jakim celu.

[ Dodano: 2025-07-20, 17:23 ]
Zgłoś
Don_cziczi 2025-07-20, 17:45 11
Jak na wiejskiego szeryfa przystało rozstawia wszystkich po kątach, zwykły czeresniak z plecami w milicji i kariera psa stoi otworem. Ha tfu w ryj takim szmatom.
Zgłoś
pazuzu 2025-07-20, 18:18 8
Widać jakiś przydupas pisu skoro tak szybko awansował za ich czasów
Zgłoś
teleimpact 2025-07-20, 18:37 1
Głąb jak każdy w Policji
Zgłoś
Banan1494 2025-07-20, 18:37 6
Elita

[ Dodano: 2025-07-20, 19:08 ]
darayavahus napisał/a:

Dlatego każdy normalny człowiek w tym kraju nie szanuje szmat policyjnych. Uczciwa praca to nigdy nie byl.a i nie będzie,.

Jak byłem mały to marzyło mi się być gliną. Z biegiem lat dostrzegałem jak wygląda robota polskiego Policjanta i mi się odechciało, nie dość że beton na wysokich stanowiskach to robota podła, bez szacunku do funkcjonariusza, wyrabianie norm mandatowych a w razie zagrożenia nawet niespecjalnie możesz się bronić żeby czasem komuś krzywdy nie zrobić. Do tej roboty raczej lezą ludzie którzy nie mają zdefiniowanego celu w życiu i wybierają te droge przez przypadek albo z przymusu. Z jednej strony ta służba jest ważna dla systemu, z drugiej czułbym się podle gdybym miał tam pracować.
Zgłoś
Zarejestruj 2025-07-20, 19:14 1
hahaha i tak mu nic nie zrobią wasze p🤬lenie nic nie zmieni cienias
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem