MofC napisał/a:
Twój strach przed LGBT jest naprawdę wielki skoro p🤬lisz takieg głupoty
Używanie terminu "-fobia" jest błędem merytorycznym.
Proszę wykuć nowy termin, poprawny językowo i wrzucić mnie do wora z podpisem np. antyhomoseksualizm.
Mogę być ewentualnie transfobem, ponieważ boję się, że chory psychicznie mężczyzna usilnie próbujący uzyskać wygląd kobiety różnymi zabiegami, w dodatku wyglądający jak mocna 7/10 zaciągnie mnie do łóżka i dopiero tam okaże się, że jest facetem. Tego z ręką na sercu się boję.
Czego boi się to środowisko? Zaakceptowania nauki i statystyk jako faktu i nienaruszalnego dogmatu.
Nie rozmawiam z motłochem z pochodniami, ale to też jest dogmat pewnej dziedziny naukowej.
Wychodzi na to, że nie gadam z takimi wcale, bo uważają, że fakty można sobie wybierać i ustalać, jak się jest w 10 na jednego i szczeka jak chihuahua, a ludzi można agresją przymuszać do zmiany zdania, jakie by nie było.
Tacy jak ja są najgorsi, bo właśnie się nie boją. Dlatego też nazywanie kogokolwiek "-fobem" ma sens jedynie podczas szczucia na kogoś innych idiotów, których tutaj akurat nie znajdziesz. To nie twitter. Tu nikt nie będzie popełniał przestępstw (stalking, pogróżki, zniesławienie) ze względu na różnice światopoglądowe.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.