Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nagie zdjęcia
crossdressphyxia • 2018-04-15, 11:40
Przez pomyłkę wysłałem swoje nagie zdjęcia wszystkim znajomym. Nie dość, że wstyd, to jeszcze kupa kasy za znaczki pocztowe.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Halman 2018-04-15, 11:40
nie widzę i nie chcę widzieć...
Zgłoś
Moby_Dick 2018-04-15, 11:53 1
Pewnie tylko listonosz do nich zwali.

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
mygyry 2018-04-15, 11:54
Nikt się nie dał nabrać, nie masz znajomych...
Zgłoś
M................z 2018-04-15, 12:41 27
Rebeliant_ZPF napisał/a:

Dziś takie ludzkie ścierwo, co wysyła ludziom nagie fotki ma Internet. Minus dla ścierwa - widzą je nie tylko znajomi i są ich miliony. Ale kto by się przejmował takim ścierwem?

Jak ktoś wysyła ludziom nagie fotki, to ma zj🤬y kręgosłup moralny i ani nie będzie dobrą żoną, a ni matką, ani mężem ani ojcem - będzie ścierwem i nic poza tym.

W wtedy wchodzisz ty, cały na biało.
Zgłoś
Rozchędażacz 2018-04-15, 13:14 8
@up Ja p🤬lę, jak skaczą na siebie

podpis użytkownika

You shall not pass!
Zgłoś
EdmundKemper 2018-04-15, 16:32
Idiota z Ciebie.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-15, 16:34 3
@Rebeliant_ZPF współczuję Ci tego bólu który masz w sobie. Mam nadzieję, że pewnego dnia odnajdziesz drogę, która pozwoli Ci się od niego uwolnić... powodzenia.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Mom and Death 2018-04-15, 16:57 1

podpis użytkownika

Zgłoś
vFork 2018-04-15, 17:13
Kiedyś p🤬lnąłem dwie gafy, raz przez pomylke napisalem smsa a w tresci ze wracam do Polski bo mam dosyc swojego szefa zjeba debila itd ze jest k🤬a uposledzony i wyslalem do niego, nie wiem czy sobie to przetlumaczyl czy nie bo tak faktycznie zrobilem wiec nie musial mnie zwalniac a druga... to zamiast wyslac zdjecie swojego penta do dziewczyny to wyslalem do brata, dobrze ze do brata a nie do matki bo skonczylo sie na bece a nie wstydzie do konca zycia.
Zgłoś
DragonSkyy 2018-04-16, 14:06
Znam ten ból...
Zgłoś