👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór napisał/a:
Oni pisali i śpiewali piosenki?
Naprawdę jesteś aż takim idiotą czy trolujesz?
Nie
Oni byli kompozytorami.
Chopin do tego tez był pianista,oni tworzyli muzykę która będzie grana przez wieki .
Zna ja każdy.
A ten elton cóż ,potrafi śpiewać ,coś skomponuje co SAM zagra i tyle jego za sto lat będzie go pamiętać wąskie grono fanów jego twórczości i tyle .
Elton Złom. Pan ładny się popsuł. Szkoda chłopa. Ładnie śpiewa. Zenon Martyniuk mógłby mu tylko mikrofon trzymać
kolosasz napisał/a:
Zenon Martyniuk mógłby mu tylko mikrofon trzymać
Nie tylko mikrofon

Własnie jak spiewal na oscarach to sobie pomyslalam, ze ledwo zyje a spiewa. Jak u nas Rodowicz. No i kilka dni pozniej sie wyjasnilo, ze juz jednak nie powinien spiewac
ytrewqqwerty napisał/a:
Jak u nas Rodowicz. No i kilka dni pozniej sie wyjasnilo, ze juz jednak nie powinien spiewac
Jak u nas Rodowicz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie