Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-02-18, 8:29 1
Po co tutaj puszczacie starego pedała?
Zgłoś
jarek_lowca_szparek 2020-02-18, 8:33 1
Wiewór napisał/a:

W punkt. Robaki z postów wyżej jedyne co widzą patrząc na niego to, że jest homoseksualistą.

widać, że jesteś bardzo biedną, zagubioną owieczkom na tym portalu, chyba przyszedłeś tu z pudelka, czy kozaczka dziewczynko? Elton Jon niestety jest chory na homoseksualizm, nie wiem, czy wiesz do niedawna WHO uważało, że to choroba... niestety pod naciskiem musieli zmienić decyzję hehe... ciekawe dlaczego? może wiewiór spamował ich forum? widzisz, ja jestem europejczykiem, a mimo to uważam, że osoby takie jak Elton powinny zyć odseparowane od społeczenstwa jak chorzy na koronawirus... homoseksualiści to w wiekszej mierze pedofile aniżeli księża niestety musisz sie z tym pogodzic. adoptuja dzieci tylko po to zeby je gwalcic
Zgłoś
gumismdma 2020-02-18, 8:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zerwikaptur 2020-02-18, 9:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
koneserharda 2020-02-18, 9:21
Mógłby przestać pajacować z tą stylówką i zacząć się ubierać adekwatnie do swojego wieku
Zgłoś
koras24 2020-02-18, 9:32 1
Zgłoś
Rinko 2020-02-18, 10:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-18, 11:58 1
Zgłoś
dwakilo 2020-02-18, 12:14
Zgłoś
MindBodyLightSound 2020-02-18, 13:53 4
Wiewór napisał/a:

Oczywiście jedyne co potrafi napisać polskie robactwo to że facet jest pedałem...
Jprdl co za narod idiotów.

Zastanawiam się, co robisz z czasem zaoszczędzonym na pisaniu bezmózgich skrótów.

Wiewór napisał/a:

W punkt. Robaki z postów wyżej jedyne co widzą patrząc na niego to, że jest homoseksualistą.

'W sedno' jeśli już. Te zwrot jest nielogiczny.
Zgłoś
Byku35 2020-02-18, 14:45
Kolega lizał się z nim po koncercie w 2012
Zgłoś
Wiewór 2020-02-18, 14:52
zerwikaptur napisał/a:

Dokonał to Mozart ,Chopin czy paderewski

Oni pisali i śpiewali piosenki?
Naprawdę jesteś aż takim idiotą czy trolujesz?
Zgłoś
boo 2020-02-18, 14:59
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-18, 15:48
Zgłoś
picolo 2020-02-18, 17:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem