👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oho zaczyna się, robactwo dla których liczba piw na sadolu to osiągnięcie życiowe mają najwięcej do powiedzenia

Coś w tym jest, że ludzie widzą w kimś swoje fantazje, schizy itp. Ot stary kolo który już żyje na "kredyt" stracił głos. Ilu skrytych pedziów pierwsze co to pomyślało o ciąganiu pały?
A reszta o ćpaniu
Wy małe smerfety, oby wam nie szkodziło.

A reszta o ćpaniu

wilkoala napisał/a:
Nie bierz tego tak osobiście, ale faktem jest że hasło "pedał" jest w naszym kraju podświadomie kojarzone z czymś porównywalnym z pedofilią.
A tutaj nie chodzi o to że Elton lubi się szturchać w dupala, tylko że jest ikoną muzyki pokolenia z kilku dziesiętnym stażem.
W punkt. Robaki z postów wyżej jedyne co widzą patrząc na niego to, że jest homoseksualistą.
Gambi napisał/a:
Coś w tym jest, że ludzie widzą w kimś swoje fantazje, schizy itp. Ot stary kolo który już żyje na "kredyt" stracił głos. Ilu skrytych pedziów pierwsze co to pomyślało o ciąganiu pały?
A reszta o ćpaniu Wy małe smerfety, oby wam nie szkodziło.
W sumie to smutne że pierwsze o czym piszą tutaj to o tym z kim sypia i co brał a nie czego dokonał.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie