Wlazł na próchno i szuka nory...

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Co za stres i jeszcze nie może się stamtąd wydostać. Biedny szczur.
Mi to wygląda na bardziej faceta niż kobiete, chyba że to ta słynna niemiecka uroda...

Quassar napisał/a:
Mi to wygląda na bardziej faceta niż kobiete, chyba że to ta słynna niemiecka uroda...
A widziałeś kiedyś kobietę bez makijażu?Pewnie nie inaczej byś nie napisał czegoś tak głupiego
ZadźgamCiePenisem napisał/a:
A widziałeś kiedyś kobietę bez makijażu?Pewnie nie inaczej byś nie napisał czegoś tak głupiego
No widziałem i to wszystkie swoje panie bez makijażu łącznie z żoną ale żadna nie była tak szkaradna jak to coś powyżej. Widocznie mamy inny gust....

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
psotny_fiutek napisał/a:
No widziałem i to wszystkie swoje panie bez makijażu łącznie z żoną ale żadna nie była tak szkaradna jak to coś powyżej. Widocznie mamy inny gust....
Nie pij tyle to zobaczysz różnice
Szczury to mądre zwierzęta. Mądrzejsze, niż znaczny odsetek przedstawicieli ludzkości.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Tylko w połowie się z tobą zgodzę. Szczury to DURNE stworzenia — ale faktycznie mądrzejsze od większości homo sapiens.Szczury to mądre zwierzęta. Mądrzejsze, niż znaczny odsetek przedstawicieli ludzkości.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.