Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
psotny_fiutek 2024-03-14, 7:30 1
Wlazł na próchno i szuka nory...

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Janko 2024-03-14, 9:10 5
Drze tą p🤬dę jakby na nią szczur wlazł
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-14, 9:38 2
Co za stres i jeszcze nie może się stamtąd wydostać. Biedny szczur.
Zgłoś
Quassar 2024-03-14, 10:18 4
Mi to wygląda na bardziej faceta niż kobiete, chyba że to ta słynna niemiecka uroda...

Zgłoś
tajfunkanalia 2024-03-14, 10:25
Szczur ładniejszy od tej niby baby.
Zgłoś
KrólwCrocsach 2024-03-14, 13:46
Quassar napisał/a:

Mi to wygląda na bardziej faceta niż kobiete, chyba że to ta słynna niemiecka uroda...

A widziałeś kiedyś kobietę bez makijażu?Pewnie nie inaczej byś nie napisał czegoś tak głupiego
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-14, 14:04
ZadźgamCiePenisem napisał/a:

A widziałeś kiedyś kobietę bez makijażu?Pewnie nie inaczej byś nie napisał czegoś tak głupiego

No widziałem i to wszystkie swoje panie bez makijażu łącznie z żoną ale żadna nie była tak szkaradna jak to coś powyżej. Widocznie mamy inny gust....

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Myxxer 2024-03-14, 15:31 1
psotny_fiutek napisał/a:

No widziałem i to wszystkie swoje panie bez makijażu łącznie z żoną ale żadna nie była tak szkaradna jak to coś powyżej. Widocznie mamy inny gust....

Nie pij tyle to zobaczysz różnice
Zgłoś
psotna_cipka 2024-03-14, 21:20 2
Szczury to mądre zwierzęta. Mądrzejsze, niż znaczny odsetek przedstawicieli ludzkości.
Zgłoś
majeńka 2024-03-14, 21:23 1
psotna_c🤬ka napisał/a:

Szczury to mądre zwierzęta. Mądrzejsze, niż znaczny odsetek przedstawicieli ludzkości.

Tylko w połowie się z tobą zgodzę. Szczury to DURNE stworzenia — ale faktycznie mądrzejsze od większości homo sapiens.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
seeed71 2024-03-15, 9:08
Ostatnio była tu babka której pająk łaził po plecach i tylko się śmiała xd
Zgłoś