📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uciekło przednie, więc ktoś tu spanikował i wcisnął przedni do oporu. Przy prawidłowej technice i dodaniu pracy nożnym pewnie by dała radę. Dobrze że w ciuchach jechała.
Dokładnie, na mokrym hamuje się raczej tylnym i lepiej nie być rozkojarzonym, bo jak się hamuje 4 sekundy po tym, jak auta z przodu zaczęły hamować, to takie są później efekty.
Albo się czegoś nauczy, albo pożegna z tym światem.
Albo się czegoś nauczy, albo pożegna z tym światem.
Powrót do pierwszej jazdy, gdzie między nią, a motocyklem coś zaiskrzyło

@up - to tak się da? Serio pytam, bo nawet jak naście lat temu miałem krótko yamahę tzr to i tak hamowałem głównie tyłem, właśnie żeby nie odstawić czegoś takiego. Naprawdę nie wywalisz się kiedy na mokrym zblokujesz przednie koło, ale utrzymasz kierownicę prosto?
Bardzo dobrze, że użyła przedniego hamulca ale niestety ze złą dozowalnością. Brakło dohamowania nożnym. Widać, że spanikowała, dlatego Baby powinny jeżdzić najwyzej rowerem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie