Idąc do pracy, podczas gdy jest sie na haju nie jest zalecane.
Jednak oglądanie kogoś kto spożył kokaine, LSD i ketamine pracując owszem.
Minąl już ponad rok odkąd Znajomi Sama napchali w niego xtc, grzybki halucynogenne i zjarali go po czym wyslali go do pracy, i na szczęscie dla nas, nic go to nie nauczyło.
Na boże narodzenie, Briggs ponownie postanowił sie sfazować i służyć społeczeństwu.
Do gazu! Młodzież i tak się zachwyci ćpaniem, może już czas wprowadzić rządy twardej ręki?
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
@up Ta rządy twardego k🤬sa , nie chce nie weźmie swój rozum ma.
Jeżeli jest słaby to niech sam się eliminuje ze społeczeństwa.
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
O ile jestem zdania, że alkohol jest używką, przy rozsądnym stosowaniu, stosunkowo mało szkodliwą i przymykam także oko na zapalenie marihuany raz na kilkanaście miesięcy, o tyle brzydzą mnie ludzie zażywający takie substancje psychoaktywne.
D................S
2014-05-30, 23:28
up
p🤬lenie, psychodeliki sa zajebiste
s................r
2014-05-30, 23:31
@tora-tora ja bym zielsko zaliczył do najmniej szkodliwych a alkochol przydzielił na poziomie z narkotykami, patrząc jakie spustoszenie sieje w organiźmie człowieka. I nie p🤬lić mi, że umiar itp. równie dobrze można by tak z narkotykami...
DAS_KUT_ASS napisał/a:
up
p🤬lenie, psychodeliki sa zajebiste
Wszystko zależy od ilości i osoby.
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
wystarczy być biednym i nie ma problemu z cpieniem
k................8
2014-05-31, 1:46
"Idąc do pracy, podczas gdy jest sie na haju nie jest zalecane." wtf? sam jesteś na haju?
On nie jest naćpany. To jest po prostu akcja niepełnosprawni pełnosprawni w pracy.
R................x
2014-05-31, 2:01
i tak oto w 2 odcinkach mamy porownanych 6 srodkow psychoaktywnych...
i jak wam wypada baka w tym zestawieniu? brakuje mi tu jeszcze jakby obslugiwal ludzi naj🤬y
hejterow z wypranymi mozgami przez propagande zapraszam do polemiki
wszystkich j🤬ych p🤬lonych ćpunów wysłałbym najchętniej do gazu. tam mieliby ćpanie po kres swoich nędznych dni ...tfu! chwil.
Jacy wielcy przeciwnicy prochów tutaj są. Lubie od czasu do czasu zarzucić sobie lsd lub białego co nie oznacza od razu ze jestem ćpunem. Nic na łyżce nie podgrzewam ani nie używam igieł. To że lubie sie w wolnym dniu wyj🤬 na kanapie i całkowicie wyluzować jak i przyćpać nie robi ze mnie kogoś c🤬jowego. Bez k🤬a przesady. Kawały o j🤬iu dzieci was krecą ale prochy to zło i juz bulwersy? zluzować wory
g................a
2014-05-31, 2:35
a ćpaj sobie co lubisz byle w domowym zaciszu. Sam swojego czasu przywaliłem kwasa i muszę przyznać ze była to największa akcja mojego zycia, ale generalnie twarde narkotyki są raczej dla słabych i nie polecam chociaz nie ruszylem nic poza weedem i lsd.
Jak byk k🤬a pisze ze kokaina,lsd i ketamina. Po c🤬j w opisie piszesz bzdury typu xtc,grzybki halucynogenne i zjarali go. Jak ktoś kiedyś żarł grzyby to wie że lepiej z niczym tego nie mieszać bo może być w c🤬j nie przyjemnie. Jak on by na grzybki zap🤬lił LSD to by go w kaftan zapakowali 100 %.