Idąc do pracy, podczas gdy jest sie na haju nie jest zalecane.
Jednak oglądanie kogoś kto spożył kokaine, LSD i ketamine pracując owszem.
Minąl już ponad rok odkąd Znajomi Sama napchali w niego xtc, grzybki halucynogenne i zjarali go po czym wyslali go do pracy, i na szczęscie dla nas, nic go to nie nauczyło.
Na boże narodzenie, Briggs ponownie postanowił sie sfazować i służyć społeczeństwu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do gazu! Młodzież i tak się zachwyci ćpaniem, może już czas wprowadzić rządy twardej ręki?
@up Ta rządy twardego k🤬sa , nie chce nie weźmie swój rozum ma.
Jeżeli jest słaby to niech sam się eliminuje ze społeczeństwa.
O ile jestem zdania, że alkohol jest używką, przy rozsądnym stosowaniu, stosunkowo mało szkodliwą i przymykam także oko na zapalenie marihuany raz na kilkanaście miesięcy, o tyle brzydzą mnie ludzie zażywający takie substancje psychoaktywne.
konto usunięte
2014-05-30, 23:28
konto usunięte
2014-05-30, 23:31
konto usunięte
2014-05-30, 23:40
wystarczy być biednym i nie ma problemu z cpieniem
konto usunięte
2014-05-31, 1:46
"Idąc do pracy, podczas gdy jest sie na haju nie jest zalecane." wtf? sam jesteś na haju?
On nie jest naćpany. To jest po prostu akcja niepełnosprawni pełnosprawni w pracy.
konto usunięte
2014-05-31, 2:01
konto usunięte
2014-05-31, 2:35
a ćpaj sobie co lubisz byle w domowym zaciszu. Sam swojego czasu przywaliłem kwasa i muszę przyznać ze była to największa akcja mojego zycia, ale generalnie twarde narkotyki są raczej dla słabych i nie polecam chociaz nie ruszylem nic poza weedem i lsd.