Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SadystycznyRoman 2013-03-21, 22:57 12
Mam ich głęboko w dupie, płacze za nimi pół kraju i przeżywa to jakby nie wiem co się stało. Jak dziecko rodzice zabiją po pijaku to raz w wiadomościach powiedzą i zapomną.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-21, 23:03 7
Dupę widać masz pojemną...
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-03-22, 0:48 15
TZW śmierć na życzenie - wiedzieli co robią, gdzie idą i że mogli zginąć. Najważniejsze że umarli robiąc to co kochają a nie zgineli np: w wypadku samochodowym spowodowanym przez jakiegoś pijanego debila.
Fakt że media strasznie się tym podniecają - niestety śmierć dobrze się sprzedaje.
Zgłoś
Sniper6 2013-03-22, 2:35 11
Wielu z Was by chciało robić rzeczy o których marzycie.Tylko brak Wam jaj aby to zrobić.
Im jaj nie brakowało i zapłacili wysoką cenę za spełnianie marzeń.
Zgłoś
seattle 2013-03-22, 9:37 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kanarinho 2013-03-24, 2:39 10
Sniper6 napisał/a:

Wielu z Was by chciało robić rzeczy o których marzycie.Tylko brak Wam jaj aby to zrobić.

Chłopie, jaja są akurat mniej ważnym czynnikiem w spełnianiu marzeń. Liczy się to co masz w portfelu.
Zgłoś
tomek1491 2013-03-24, 3:31 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 3:42 80
Założyłem konto specjalnie by to napisać: Większość z was, którzy obrażacie tych ludzi, że są debilami i sami się prosili o śmierć...jest mi tak bardzo przykro, że nie żyjecie dla pasji i nie macie tak wysokich marzeń. Ci goście wnosili POLSKĄ FLAGĘ. Powinniście traktować ich jak bohaterów. To są sportowcy, rozsławiają nasz kraj, robią coś legendarnego. Kupujecie piwo i płaczecie ze szczęścia kiedy Błaszczykowski strzela gola [bohater narodowy ], tymczasem kiedy Ci ludzie zdobywają szczyty szczytów potraficie tylko napisać z zapierdziałego fotela "po co to robią, idioci". To jest niskie. Tomek i Maciek teraz śpią w bieli, obok Kukuczki, Rutkiewicz, Piotrowskiego, Czoka i innych wielkich zdobywców. Lepiej jest przeżyć wspaniałe i krótkie życie, niż długie bezcelowe istnienie.
Zgłoś
Vegeta13 2013-03-24, 3:46 1
Za góry zawsze Piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 3:58 1
2xUp
dokładnie tak jak napisał Himalayan!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 4:38
Po pierwsze oni nie płacą za to kasy, wręcz przeciwnie dostają za to kasę bo istnieje taka rzecz jak sponsorzy którzy na to pozwalają wiec nie mówcie mi tu o kasie, oczywiście musisz być najpierw dobry ale przecież to marzenie wiec trzeba się napracować. A co do ryzyka to nie jest one inne od np. człowieka regularnie palącego. I jeden i drugi wydaje kasę jeden możne spaść drugi dostać raka ale ten pierwszy chociaż coś osiągnie.
Zgłoś
dumad 2013-03-24, 9:38
a kiedy to było? i skąd te nagranie skoro zginęli ?
nie jestem w temacie, nie czytam gazet i nie oglądam tv
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 11:14 1
Myślę,że na tym filmie WIDAĆ odpowiedź na te wszystkie pytania typu: "Kto im tam kazał wchodzić?","Po co oni tam wchodzili?".
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 17:27
Z dedykacją dla wszystkich, którzy pokochali góry i zostali tam na zawsze: GrubSon - Na szczycie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem