Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-04-12, 20:42 47
Mój ulubiony program, wiadomo dużo ustawek ale te trio Clarkson,Hammond,May było zajebiste Teraz top gear nie będzie takie same
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 20:42 7
U nich mi nawet ten brytyjski akcent nie przeszkadzał. Stary dobry poczciwy Top Gear. Piwko...
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 21:40 3
@KIERR3, Top Gear bez nich to gówno. Nie da się tego oglądać. Ta ruda ciota która go prowadzi, porzygała się w czasie testu jakiegoś superauta . Na szczęście Clarkson, Hammond i May kręcą jakiś nowy program. Wrzucają co jakiś czas fotki z planu na fejsbuki.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 22:11 6
to juz jest top gear z ta ruda ciota?
Zgłoś
MlodyPoliglota 2016-04-12, 22:13 4
nie najlepszy, tylko nieudolny. No i zajął 3. miejsce.
Zgłoś
BigMrBlack 2016-04-12, 22:27 5
Zaczynamy kolejne okrążenie internetu.

Pół żartem pół serio ostatnio zastanawiałem się nad tym problemem. Coraz to młodsze pokolenia będzie docierać do filmików w internecie, rozpowszechniać je dalej z myślą, że są pierwsi. Historia zatacza kręgi. Ciekawe ile razy zobaczymy jeszcze 2girls 1cup na hardzie.
Zgłoś
eunstachy 2016-04-12, 22:28 4
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 22:36 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 22:48 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
corpo_kills_me 2016-04-12, 22:51
Nawet May wyrwał chwasta a Wy Sadole dalej na ręcznym...
Zgłoś
fabiothethird 2016-04-12, 22:57
MexicoCojonez napisał/a:

Zwycięski James May

Tak zwycięski, że zajął trzecie miejsce. Angielska języka, trudna języka.

Tak, tak wiem. Pewnie zajął wszystkie 3 miejsca, ale to i tak z dupy wyszło
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 23:03 2
@topol817, Chris Evans zamiast Clarksona - rzeczywiście formuła programu nie do przewidzenia. To będzie klon Fifth Gear, a i to nieudolny

Top Gear był dobry, z powodu prowadzących. Ta trójka miała charyzmę i specyficzne podejście do tematu motoryzacji. Była między nimi "chemia", a nie z powodu siły marki jaką miał ten program.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 23:06
Shay_Cormack napisał/a:

@topol817, Chriss Evans zamiast Clarksona - rzeczywiście formuła programu nie do przewidzenia.

Rozwiń myśl. Jak zmieni się formuła programu?
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-12, 23:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem