👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mój ulubiony program, wiadomo dużo ustawek ale te trio Clarkson,Hammond,May było zajebiste
Teraz top gear nie będzie takie same

U nich mi nawet ten brytyjski akcent nie przeszkadzał. Stary dobry poczciwy Top Gear. Piwko...

@KIERR3, Top Gear bez nich to gówno. Nie da się tego oglądać. Ta ruda ciota która go prowadzi, porzygała się w czasie testu jakiegoś superauta
. Na szczęście Clarkson, Hammond i May kręcą jakiś nowy program. Wrzucają co jakiś czas fotki z planu na fejsbuki.

Zaczynamy kolejne okrążenie internetu.
Pół żartem pół serio ostatnio zastanawiałem się nad tym problemem. Coraz to młodsze pokolenia będzie docierać do filmików w internecie, rozpowszechniać je dalej z myślą, że są pierwsi. Historia zatacza kręgi. Ciekawe ile razy zobaczymy jeszcze 2girls 1cup na hardzie.
Pół żartem pół serio ostatnio zastanawiałem się nad tym problemem. Coraz to młodsze pokolenia będzie docierać do filmików w internecie, rozpowszechniać je dalej z myślą, że są pierwsi. Historia zatacza kręgi. Ciekawe ile razy zobaczymy jeszcze 2girls 1cup na hardzie.

MexicoCojonez napisał/a:
Zwycięski James May
![]()
Tak zwycięski, że zajął trzecie miejsce. Angielska języka, trudna języka.
Tak, tak wiem. Pewnie zajął wszystkie 3 miejsca, ale to i tak z dupy wyszło

@topol817, Chris Evans zamiast Clarksona - rzeczywiście formuła programu nie do przewidzenia.
To będzie klon Fifth Gear, a i to nieudolny
Top Gear był dobry, z powodu prowadzących. Ta trójka miała charyzmę i specyficzne podejście do tematu motoryzacji. Była między nimi "chemia", a nie z powodu siły marki jaką miał ten program.

Top Gear był dobry, z powodu prowadzących. Ta trójka miała charyzmę i specyficzne podejście do tematu motoryzacji. Była między nimi "chemia", a nie z powodu siły marki jaką miał ten program.

Shay_Cormack napisał/a:
@topol817, Chriss Evans zamiast Clarksona - rzeczywiście formuła programu nie do przewidzenia.
![]()
Rozwiń myśl. Jak zmieni się formuła programu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie