📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Mój ulubiony program, wiadomo dużo ustawek ale te trio Clarkson,Hammond,May było zajebiste
Teraz top gear nie będzie takie same

U nich mi nawet ten brytyjski akcent nie przeszkadzał. Stary dobry poczciwy Top Gear. Piwko...

Zaczynamy kolejne okrążenie internetu.
Pół żartem pół serio ostatnio zastanawiałem się nad tym problemem. Coraz to młodsze pokolenia będzie docierać do filmików w internecie, rozpowszechniać je dalej z myślą, że są pierwsi. Historia zatacza kręgi. Ciekawe ile razy zobaczymy jeszcze 2girls 1cup na hardzie.
Pół żartem pół serio ostatnio zastanawiałem się nad tym problemem. Coraz to młodsze pokolenia będzie docierać do filmików w internecie, rozpowszechniać je dalej z myślą, że są pierwsi. Historia zatacza kręgi. Ciekawe ile razy zobaczymy jeszcze 2girls 1cup na hardzie.

MexicoCojonez napisał/a:
Zwycięski James May
![]()
Tak zwycięski, że zajął trzecie miejsce. Angielska języka, trudna języka.
Tak, tak wiem. Pewnie zajął wszystkie 3 miejsca, ale to i tak z dupy wyszło

@topol817, Chris Evans zamiast Clarksona - rzeczywiście formuła programu nie do przewidzenia.
To będzie klon Fifth Gear, a i to nieudolny
Top Gear był dobry, z powodu prowadzących. Ta trójka miała charyzmę i specyficzne podejście do tematu motoryzacji. Była między nimi "chemia", a nie z powodu siły marki jaką miał ten program.

Top Gear był dobry, z powodu prowadzących. Ta trójka miała charyzmę i specyficzne podejście do tematu motoryzacji. Była między nimi "chemia", a nie z powodu siły marki jaką miał ten program.

Shay_Cormack napisał/a:
@topol817, Chriss Evans zamiast Clarksona - rzeczywiście formuła programu nie do przewidzenia.
![]()
Rozwiń myśl. Jak zmieni się formuła programu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie