Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
konto usunięte 2018-09-30, 21:23 5
Jak bym mniał takie muskuły to bym ją uderzył za to
Zgłoś
garota 2018-09-30, 21:29 10
Widzę typa myślę "albo jest narcyzem albo straszny pedał". Poszedł do kamery i nie mam więcej pytań, dwa kolczyki i usta jak u starego lachociąga plus mięśnie sterydowe...pedał i do tego narcyz. Takich nienawidzę najbardziej.
Zgłoś
cys23 2018-09-30, 22:34 132
@garota

Jesteś idealnym przykładem pseodohomofoba który skrycie czeka aż mu ktoś przepchnie rury i nie mam więcej pytań. Chce sobie ćwiczyć - niech sobie ćwiczy, niech aj ma kolczyk na piździe, a ty w 20-sekundowym filmiku w którym głównie chodzi o to, że typek jebnął tak że go jakieś blond ścierwo wyśmiało, obserwujesz jego kolczyki, usta i mięśnie. Pedał i do tego z kompleksami.
Zgłoś
Karbit83 2018-09-30, 22:35 9
@garota
Po co się typowi przyglądasz? Chodzi o to ze śmiesznie jebnął i tyle.
Zgłoś
pazuzu 2018-09-30, 23:23 3
Mówcie co chcecie ale koleś ćwiczący w majtach to trochę zalatuje gejozą
Zgłoś
saves 2018-09-30, 23:45 2
Pewnie się podnieca na swój widok w lustrze.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-01, 6:49 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2018-10-01, 6:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-01, 7:39 1
Garota ma rację. Po samych szortach widać, że to turbo ciota. Żaden normalny facet nie włoży takich jajogniotów.
Zgłoś
Majozen 2018-10-01, 11:05 9
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-01, 11:47 1
cys23 napisał/a:

@garota

Jesteś idealnym przykładem pseodohomofoba który skrycie czeka aż mu ktoś przepchnie rury i nie mam więcej pytań. Chce sobie ćwiczyć - niech sobie ćwiczy, niech aj ma kolczyk na piździe, a ty w 20-sekundowym filmiku w którym głównie chodzi o to, że typek jebnął tak że go jakieś blond ścierwo wyśmiało, obserwujesz jego kolczyki, usta i mięśnie. Pedał i do tego z kompleksami.

Masz rację cys23 , tak było w moim przypadku, i niestety taka jest smutna prawda.
Zgłoś
JiggyPete 2018-10-01, 11:56 1
Zgłoś
xyz6969 2018-10-01, 13:29 3
haha, jakie spiny ja nosze kolczyki i jestem troszkę "popisany" na łapach i żaden z takich klawiaturowych hejterów nigdy mi nic nie powiedział, co więcej tacy którzy nazywają to pedalstwem zapewne skrywają to sami w sobie i tak zajebiście bardzo nie chcą się do tego przyznać, że hejtują każdego z osobna xd prawda jest taka, że balibyście się zostawić żonkę/dziewczynę samą na 15min z takim kolesiem xd
Zgłoś
Wiewór 2018-10-01, 13:37 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem