I bardzo k🤬a dobrze, powinien ich naj🤬 ostro i wyrzucić z klatki
jak to się nazywa teraz ? Pedałowce czy drilowce

Ta szmulka robi loda wszystkim trzema, żeby być w grupie.
Też mieszkałem w blokowisku, więc coś o tym wiem...
każdy ale to każdy sebix który sie w taki sposób zachowuje własnie tak kończy jak ktoś go skonfrontuje, to są najwieksze c🤬y, wykorzystują tylko to ze nikt ich nie konfrontuje bo są ( kozaczkami), ale jak przyjdize co do czego to są wiekszymi ciotami niz skejterki na deskorolkach, od nich tez by pewnie w p🤬dę dostali.
Nienaganna estetyka miejsca podpowiada mi, że to kraj wschodzącego ziemniaka.
Wyszlo jak w fimach hollywood...najpierw tylko widac zloczyncow padajacych jak muchy a potem jest wejscie bohatera w kadr...co prawda nie spodziewalem sie gucia z brzuszkiem, ale tez wiem ze ci czesto maja dobre p🤬lniecie....takie sleepery knockoutowe...
smc napisał/a:
Ta k🤬a drillowce.. w Londynie obskoczyli by wp🤬l od pierwszego lepszego małpiego gangu i mieli by k🤬a po drillilowane lepiej jak tutaj..
* miało być odpowiedzią do "maxkulczyk"
bo u nas na wsi takich skrzynek nie ma więc trzeba je zniszczyć
maxkulczyk napisał/a:
I bardzo k🤬a dobrze, powinien ich naj🤬 ostro i wyrzucić z klatki jak to się nazywa teraz ? Pedałowce czy drilowce
Banderowcy! Ukry niszczą skrzynki żeby Polacy nie mogli dostać pocztówek i listów od rodzin oraz bliskich. Przez to rozluźniają się kręgi rodzinne! Wojna socjalna.
Nikt nie zwrócił uwagi na to że dziewczyna też kopała....a lepy nie dostała......gdzie rownoupraw...... nieważne
smc napisał/a:
Usta cię nie bolą po tych przeżyciach?
baronturbina napisał/a:
Banderowcy! Ukry niszczą skrzynki żeby Polacy nie mogli dostać pocztówek i listów od rodzin oraz bliskich. Przez to rozluźniają się kręgi rodzinne! Wojna socjalna.
Taki odlot to ja lubię

Dla mnei to powinni ich odj🤬 po prostu. Każdy odp🤬lał po pijaku, ale taki celowy wandalizm to k🤬a ołów i c🤬j.
dziwne że nie wyj🤬 kazdemu po lisctwie i dziwce też inny to kazałby jej kleknąc i ssać h🤬ja po same gule