Nagranie z reakcji to masz? Musiał sie nieźle zdziwić czemu wszyscy się z niego śmieją następnego dnia :DDD
trzeba przyznać, że maszynkę to ma dobrą. BTW Boże chroń nas od takich "kolegów"
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...

Tym się właśnie różnią nasze pokolenia. Moi koledzy by czegoś takiego nie zrobili, jak jeden by chciał, to inni by mu wyj🤬i w kły za głupie pomysły i poszedł by spać.

MajkelelSrajkel ile ty masz lat
mialem kiedys to okolo 27 lat temu pierwsza maszynke do strzyrzenia z niemiec cale osiedle u mnie sie strzyglo raz mi odj🤬o i przyjacielowi wygolilem swastyke z tylu glowy nigdy nie zapomne jag zbiegal po schodach do piwnicy i ojciec jego klawisz i tego wp🤬l tez nie zapomne od jego ojca
mialem kiedys to okolo 27 lat temu pierwsza maszynke do strzyrzenia z niemiec cale osiedle u mnie sie strzyglo raz mi odj🤬o i przyjacielowi wygolilem swastyke z tylu glowy nigdy nie zapomne jag zbiegal po schodach do piwnicy i ojciec jego klawisz i tego wp🤬l tez nie zapomne od jego ojca
Kiedyś się naj🤬em do tego stopnia, ze zygałem na śpiocha. Koledzy obrócili na bok przykryli kurtkami mimo, że było ciepło i czekali
aż mi przejdzie. Po czym odprowadzili do domu zapukali i zostawili na wycieraczce przed drzwiami. Włosy miałem całe a i żadnego c🤬ja nie miałem wymalowanego.
aż mi przejdzie. Po czym odprowadzili do domu zapukali i zostawili na wycieraczce przed drzwiami. Włosy miałem całe a i żadnego c🤬ja nie miałem wymalowanego.
Tacy koledzy to skarb... który należy głęboko zakopać w ziemi.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Dobrzy koledzy. Mogli mu dziewczynę wyr🤬ać, a tylko włosy skrócili.
Włosy odrosną, ale błona dziewicza nigdy.
Włosy odrosną, ale błona dziewicza nigdy.
Ktoś pewnie zazdrosny o koleżankę śpiącą obok...
podpis użytkownika
:oneko:
oj tam oj tam wielkie mi halo
Prawo imprezy mówi jasno:
Kto chociaż raz w życiu na melanżu łba nie ojebie na mnicha
Tego oklepana często będzie micha
wrzuciłbym swoje ale się wstydzę trochę bo będziecie mi jechać
Prawo imprezy mówi jasno:
Kto chociaż raz w życiu na melanżu łba nie ojebie na mnicha
Tego oklepana często będzie micha

wrzuciłbym swoje ale się wstydzę trochę bo będziecie mi jechać
podpis użytkownika
Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.