Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Cytat:

Będąca pod wpływem alkoholu obywatelka Ukrainy, kierując pojazdem marki BMW, nie zatrzymała się przed znakiem STOP, doprowadzając do kolizji z prawidłowo poruszającym się Audi.
Do groźnego wypadku doszło w piątek 21 marca około godziny 23:40 na skrzyżowaniu ulic Wodnej i Powstańców Śląskich w Praszce Woj. Opolskie.
Po przybyciu pierwszego zastępu straży pożarnej potwierdzono, że w pojeździe marki Audi znajdują się zakleszczone osoby. Strażacy, przy użyciu narzędzi hydraulicznych, przeprowadzili akcję ratunkową w celu ich uwolnienia.
Cztery osoby jadące Audi zostały przetransportowane do szpitali. Jedna z nich, będąca w najcięższym stanie, została zabrana śmigłowcem Lotniczego Pogotowia Ratunkowego.

podpis użytkownika

╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mazga50 2025-03-23, 21:01
POLTERGAIST napisał/a:

Pomóżmy biednej banderówie

Ale dlaczego taka segregacja?
Zgłoś
esese7 2025-03-23, 21:07 1
POLTERGAIST napisał/a:

Pomóżmy biednej banderówie

A skąd wiesz że jest z Zachodu Ukrainy? Większość tych w Polsce jest ze wschodu Ukrainy,. Moja, pierwszy raz usłyszała o Banderze w Polsce, tak ode mnie i w zasadzie mam to gdzieś czy w to wierzy czy nie. Kiedyś do niej dotrze. Jeszcze nie spotkałem Ukraińca , choć prędzej Ukrainki ze wschodu, który by kojarzył Banderę i odwrotnie, Nie widziałem nikogo z zachodu, kto by chciał o tym gadać.
Zgłoś
bezrencz 2025-03-23, 21:12 2
Dżepetto napisał/a:

Skąd wiadomo że pani Ukrainka?

Bo jechała po prawej stronie i była spóźniona do następnego klienta
Zgłoś
anubis90 2025-03-23, 21:29 2
Szkoda, że nie zginęła, bo byłoby jednego banderowca mniej...
Zgłoś
esese7 2025-03-23, 21:46
POLTERGAIST napisał/a:

Mykola, w dupie mam czy ta szmaciura wie o patałachu banderze czy też nie, banerówa to potoczne określenie każdej szoszonicy i tyle w tym temacie, a zważywszy na fakt że wg sondaży 80% upadlinców popiera bandere to ta pijana wywłoka z upadliny tez go raczej znała.

Może, tak, może nie. Niestety nie każdy z nas jest prezydentem Stanów Zjednoczonych, więc jeśli operujesz liczbami to dokładnie. Pozytywny i neutralny (czyli też zj🤬y) stosunek do Bandery ma 40-45% Ukraińców, przy czym na zachodzie to będzie 70-80% (więc zgadza się z tym co podałeś), a na wschodzie i południu 10-25%, zależy od regionu (badania z 2023) .
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-03-23, 22:26
Kierowcy BMW bez względu na narodowość to statystycznie największe drogowe świry.
Zgłoś
janiestad666 2025-03-23, 22:46
To niska cena za ruskie czolgi na krainie WU
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-23, 23:55 1
@Bestia_z_cricolandu

Dziękuję Ci za to, mocno skisłem.
Zgłoś
Madzia123 2025-03-24, 8:13
@Bestia_z_cricolandu

O cię p🤬le ładnie naćpana tableteczkami od sąsiadki..
Zgłoś
koxxx92 2025-03-24, 10:41 1
@bartss

Polska press, daj spokój z tą propagnadą. Oficjalna informacja od policji : Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że 24-letnia mieszkanka Oleśnicy. Polka.
Zgłoś
seba1804 2025-03-24, 13:01
straż chociaż nie miała daleko
Zgłoś
bartss 2025-03-24, 16:18 1
koxxx92 napisał/a:

@bartss
Polska press, daj spokój z tą propagnadą. Oficjalna informacja od policji : Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że 24-letnia mieszkanka Oleśnicy. Polka.

A sorry- nie zwróciłem uwagi na źródło. Wziąłem pierwszą podpowiedz z cz🤬choluba. Tego co się ładuje domyślnie w ich przeglądarce. Jak widać- oni też są wiarygodni. Nie ma Ukrainofobii. Nawet lubię i sponsoruję ich wzajemne mordowanie się z ruskiem. Wolę jak oni to robią niż jakby ja miał uciekać z Wolski Ludowej
Zgłoś
bartss 2025-03-25, 21:27
koxxx92 napisał/a:

@bartss

Z ciekawości- skąd wziąłeś info że to nie Ukrainka albo że to Polka?
Bo w komunikacie Milicji nic o tym nie ma
policja.pl/pol/aktualnosci/258422,Areszt-dla-nietrzezwej-sprawczyni-wy...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem