👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co się prujecie... "najadrzejsze", to chodzi o te pająki co mają na imię Andrzej, tylko autorowi czasem "n" nie wbija... to są najAndrzejsze pająki na świecie... nawet Andrzej ich nie wyklepie... no chyba, że przełożą ze swojego.
eee skakunowate to i w Polsce występują , brak możliwości produkcji sieci rekompensują skokami na ofiary i "mózgiem"
Dziamian napisał/a:
jak już to możesz napisać jeden z najbardziej jadowitych
Dupa tam. To malutki pajączek. I nie jest wcale ani groźny dla człowieka, ani najbardziej jadowity. Ze względu na wielkość nie przebije szczękoczułkami ludzkiej skóry. Tak że luzy rajtuzy.
krzysztof3011 napisał/a:
Nie można literówki popełnić?
Dwa razy z rzędu? W tytule i w opisie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie