👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Skaczące pająki .. najgorsze!
Nie spodziewałem się takiego filmu na sadisticu, ale moim zdaniem jest zajebisty. Z jednej strony brutalny, z drugiej strony jest w tym jakaś finezja, jak ten pająk skacze zajebiście, jak rozkminia sytuację.
Nie spodziewałem się takiego filmu na sadisticu, ale moim zdaniem jest zajebisty. Z jednej strony brutalny, z drugiej strony jest w tym jakaś finezja, jak ten pająk skacze zajebiście, jak rozkminia sytuację.
@up
David Attenborough to klasa sama w sobie, dlatego jego narracja jest jak kojący głos Krystyny Czubówny.
David Attenborough to klasa sama w sobie, dlatego jego narracja jest jak kojący głos Krystyny Czubówny.
Dziamian napisał/a:
jak już to możesz napisać jeden z najbardziej jadowitych
Albo chociaż najjadowitsze...

Idź jeszcze raz do szkoły. Klasy 1-3 koniecznie trzeba Ci powtórzyć, bezwzględnie.

Składam książki to się wypowiem, prawdopodobnie chodziło o 'najmądrzejsze'.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie