👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prozdrowotna polityka ełuroPEJSka. To był triatlon ale zostali wyr🤬ani na rowery.
No kontynent afrykański można polecieć lub popłynąć bez paszportu na sam dowód osobisty właśnie do tego miasteczka gdzie te zombie atakują .
Hiszpania musi byc naprawde na skraju bankructwa, skoro brakuje siana na napalm na tak małą powierzchnię przy plaży.
Jakoś mi lewackiej Hiszpanii nie szkoda haaa tfuuu

Kula do nogi i do roboty w kamieniolomach. Wypusic po 10 latach, kiedy odrobi koszty utrzymania.
Europa sama na siebie bat kreci.
Europa sama na siebie bat kreci.
Wszyscy jak tam stoją powinni Angele pojechać w kolejarza, za tak okrutnie rozczarowujące powitanie na ziemi obiecanej..
A nie lepiej na plaży postawić budynek a na nim napis w mudzińskim języku: "Urząd Pracy - rejestracja obowiązkowa"
To co się stało jest celowym działaniem rządu Maroka, który ukarał w ten sposób Hiszpanię za zapewnienie azylu czołowemu politykowi walczącemu o niezależność Sahary Zachodniej. Dziwnym trafem lewicowy oraz postępowy rząd Hiszpanii zachował się jak polskie ksenofoby i jakoś tak licznego ubogacenia kulturowego przyjąć do siebie nie chce. Reszta UE również nie apeluje o otwarcie granic. Coś dziwnego stało się ostatnimi czasy. Czyżby nawet na zachodzie mieli dość ubogacenia?
OpenStreetMaps napisał/a:
No kontynent afrykański można polecieć lub popłynąć bez paszportu na sam dowód osobisty właśnie do tego miasteczka gdzie te zombie atakują .
C🤬ja tam prawda, ja lecąc do Namibii zrobic robote mialem od c🤬ja zalatwiania w sprawie wizy. Cyrk, oni myślą że ktoś chce sp🤬alać z europy do ich kraju

Ceuta to enklawa hiszpańska na wybrzeżu Maroka.A Namibia to het het,tysiace kilosów w dół
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie